Ben 2003-2006 yılları arasındaki browser’i ve üyeleri istiyorum.
Yıllar içinde bu kaçıncı değişiklik bilmiyorum ama hepsine alışılıyor.. Galiba alışkanlıklarımızdan kendi isteğimiz dışında vazgeçmek zorunda bırakılmak hoşumuza gitmediği için ilk önce tepki gösteriyoruz.. Bence iyi olmuş, eksikler zaten giderilir ve en azından birileri doğru birşeyler yapmaya çalışıyor..
Ben de sitenin son halini beğenmiyordum, çok durağanlaşmıştı, ana sayfada son mesajların olduğu, profil mesajlarının ve yeni medyaların olduğu bir önceki hali daha hoşuma gidiyordu, daha aktif geliyordu.. Ama hareketten öte sitede belki 7-8 yıldır doğru düzgün albüm kritiği yapılmıyor, sayfalarca P.O.S., Kamelot konuşulan başlıklar yok yani nicelik olarak hareket tamam da nitelik eksildi..Konser kritikleri 2-3 mesaj o da belki..
Zaten daha önce yukarıda yazılmış google, youtube insanlara yetiyor bunlar için ama işte burada müzik işini hobiden çok öteye taşımış arkadaşların sevdiği bir grup hakkında iki nüans aktarması, belki dediğine katılmayacak olsam dahi ilgimi çekiyordu, bakış açımı zenginleştiriyordu.. Haliyle burada kim olduğunun bilinmediği bir nickin cilalanması yerine facebook, instagram veya whatsapp gruplarındaki gibi direkt isminin cilalanması daha hoşuna gidiyor insanların.. Az buçuk teşhire girse de ama normal tabi beğenilme isteği insanın doğasında var..