yeni başlayacak set önerisi

Daha önce hiç bilgim olmamasına rağmen ilgimi çekiyor. Kulaklık ile ses çıkışı almayı düşünüyorum. Gitar, Kılıf, Amfi(?) ve diğer elzem olan ekipmanlar için öneri sunabilir misiniz? Bütçe: 8-15bin TL.

not: 2. ele yönelemem. Teknik bilgim kısıtlı neredeyse yok. Çevremde de birisi yok.

Hazır set gördün mü koşa koşa kaç, bu bütçeyle ikinci ele yönelmekten baska şansın yok.
Detay belirtmemişsin ne dinliyorsun ne çalmak istiyorsun
Hocam hazır set demek istemedim ama kendimi tam ifade etmemişim düzelteyim. Bilgi konusunda sıfırım. Düzen kurulumu için, gereken zorunlu parçalara öneri almak istemiştim. Başta da belirtmiştim, tekrar edeyim kulaklık ile ses çıkışı almak istiyorum. Gitar için SX Stratocaster, Squier Sonic Stratocaster, Yamaha Pacific 012 düşünüyorum. İlk etapta gitarı almayı, kalan parçaları ardından tamamlamayı düşünüyorum, bütçe esnek ama başlangıç hobisi için aşağı yukarı bir bütçe belirledim. Tarz olarak Sakin, Duman, Mor ve Ötesi sevdiğim için meraklandım aslında. Yeterli bilgiyi verebilmişimdir umarım.

Son düzenleme:
evde amfi sesi açılmaz kulaklık lazım gibi yanlış bir anlayışa nereden vardın diyeyim o zaman... takılma o işe... son derece kısık ses ile de çalabileceğin iyi amfiler var... ayrıca gitar amfisinde kulaklık çıkışı son derece lüzumsuz ve verimsiz olur %90, kötü ses alırsın

Geri