Hocam hazır set demek istemedim ama kendimi tam ifade etmemişim düzelteyim. Bilgi konusunda sıfırım. Düzen kurulumu için, gereken zorunlu parçalara öneri almak istemiştim. Başta da belirtmiştim, tekrar edeyim kulaklık ile ses çıkışı almak istiyorum. Gitar için SX Stratocaster, Squier Sonic Stratocaster, Yamaha Pacific 012 düşünüyorum. İlk etapta gitarı almayı, kalan parçaları ardından tamamlamayı düşünüyorum, bütçe esnek ama başlangıç hobisi için aşağı yukarı bir bütçe belirledim. Tarz olarak Sakin, Duman, Mor ve Ötesi sevdiğim için meraklandım aslında. Yeterli bilgiyi verebilmişimdir umarım.Hazır set gördün mü koşa koşa kaç, bu bütçeyle ikinci ele yönelmekten baska şansın yok.
Detay belirtmemişsin ne dinliyorsun ne çalmak istiyorsun
Amfi öneriniz var mı hocam? Kulaklıkla ses çıkışı almayı düşünüyorum.Tüm paranı gitara yatırma hocam. Amfi şart.
Gitarı yalnızca evde kullanacağım, sahne; okul ya da dış mekanda düşünmüyorum. Gereksiz şekilde belirtmişim sanırım, neredeyse baktığım her amfi'de çıkış varmış aslında.kulaklık ısrarının sebebi nedir?
Komşularımdan 🙂 Bir tık huysuz komşulara sahibim (Gece PC'deyken mouse sesinden rahatsız olduklarından sessiz mouse almıştım). Yazdığınız rehberi okumaktayım, elinize sağlık.evde amfi sesi açılmaz kulaklık lazım gibi yanlış bir anlayışa nereden vardın diyeyim o zaman
Fırsat bulduğum ilk an...gitarın çıplak tellerine vurmak mouse'tan filan 10 kat daha fazla ses çıkarır... kulaklık filan bir yana, önce komşu sorununu hallet o zaman
İkinci el blackstar id coreAmfi öneriniz var mı hocam? Kulaklıkla ses çıkışı almayı düşünüyorum.