😀 abi çok güldürdün beni ya Ama haklısın Fulltone da kötü. Ve mesela, hatta sırf Yamaha'nın TRB modelindeki TRB yazısı yüzünden (Büyük Şehir Belediyesi Fontu) o bas gitardan hep uzak durdum. (Yamaha'nın kendi logosundan söz etmiyorum, muhteşem bir logodur)
Ama bununla birlite: Danelectro, MXR, Dunlop, Ernie Ball, Fender, Yamaha, Sonor gibi markaları da düşünün.
Abi yanlis anlamayin, tesekkur ediyorum yorumlariniz icin. Ben kisisel olarak temiz ve basit
logolari severim, yanliz simdi anlamaya calisiyorum genel attraksiyonu:
Yamaha'nin logosu derken uc tane mizraktan bahsediyorsun de mi? Zira Yamaha yazisi da normal font degil mi?
Danelectro, MXR/Dunlop, Fender,Music Man, Ernie Ball, Marshall, Sonor da sadece birer font degil mi?
MXR/Dunlop kutu yapmis fontun etrafina sadece. Yani bunlar guzel font secmis diyorsunuz, dogru mu anliyorum?
Apple gibi bir logo mu dusuneyim yoksa fontun yanina, yamaha'nin yaptigi gibi?
Yoksa acaba, bu markalar meshur olana kadar logolari o kadar onemli degil miydi de,
meshur olduktan sonra bir cesit "ikon" haline geldi? Psikolojik mi diyorum yani?
Neyse, benim amcaoglu grafik tasarim mezunu, onun kapisini calacagiz gibi gorunuyor yakin zamanda
🙂