Yeni elektro gitarda cizirdama

dextermorgan

liukang
İlk elektro gitarimi internet uzerinden siparis verip aldim ve elime ulastiginda ilk perdede cizirti yapiyordu sap ayari bozukmuş sanırım o da hassas bir şeymiş dokunmadan iade ettim iadeyi kabul ederler mi zuhal muzikten almıştım

internetten aldığınız için 14 gün iade hakkı gibi bir şey var o sayede iade oluyordur herhalde. Ancak yeni gitarların sap ayarının, tel yüksekliğinin, entonasyonunun ayarlı olmaması genel bir şeydir.

Ülkemizde olay olup bittikten sonra fikir almak gibi bir alışkanlık var. Gitar sağ salim zuhal'e geri gitti diyelim. Sap ayarını yaptılar geri gönderdiler. Malum hava soğuk, gece soğuk kargo deposunda beklerken o sap ayarı yine bozulacak. Sapın kırık, bariz bir eğiklik olur anlarım ama bu ayar için gitar geri gönderilmez.

İlk elektro gitarimi internet uzerinden siparis verip aldim ve elime ulastiginda ilk perdede cizirti yapiyordu sap ayari bozukmuş sanırım o da hassas bir şeymiş dokunmadan iade ettim iadeyi kabul ederler mi zuhal muzikten almıştım
Gitar çalma deneyiminiz boyunca periyodik olarak sap ayarı bozulacak ve siz de yaptıracaksınız. Bu biraz bir araç alıp lastiklerinin havası inik diye geri iade etmeye benzemiş:/

Geri