Şakşuka, Pijama, Gilmour, Piriket
saf yetenek görüyoruz burada, david işine baksın
Şakşuka, Pijama, Gilmour, Piriket
Tam olarak neye karşı bir eylem bu ve eyleminizde başarılı olursanız ne gerçekleşecek?Konuyu dağıtmayın, şurda eylem yapıyoruz.
Forumda hesap silme butonu olmaması nedeni ile foruma karşı eylem başlattım.Tam olarak neye karşı bir eylem bu ve eyleminizde başarılı olursanız ne gerçekleşecek?
Hocam niye bozdun sırrı ya? Arkadaş "oh sildirdim hesabı" diyecekti ama sonra fark edecekti ki hesap duruyor ama kendisi giremiyor. O zaman seyreyle cümbüşü.Hesap silinse bile postların dahil bilgilerin databasede kalacak.
Sadece sen giriş yapamıyor olacaksın. Bir anlamı yok yani.
Anlıyorum, ama buda KVKK kanunun ihlali demek, yasal olarak hak ihlali.Hesap silinse bile postların dahil bilgilerin databasede kalacak.
Sadece sen giriş yapamıyor olacaksın. Bir anlamı yok yani.
1 yıldır internet ortamındaki verilerimi, KVKK kanunun bana sunmuş olduğu haklardan yararlanarak, minimuma indirmek için, çoğu sosyal medya hesabımı veriler dahil silmeye başladım, bir tek Turkrock kalınca bunun benim için sorun teşkil ettiğini farkettim.Hocam niye bozdun sırrı ya? Arkadaş "oh sildirdim hesabı" diyecekti ama sonra fark edecekti ki hesap duruyor ama kendisi giremiyor. O zaman seyreyle cümbüşü.
KVKK dediğin şeyin açılımı = 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu.Anlıyorum, ama buda KVKK kanunun ihlali demek, yasal olarak hak ihlali.
Dijital imzanın gerçekliliğini ispat etmek gerektiğini farz edelim, peki ya kullanıcı reşit değilse?KVKK dediğin şeyin açılımı = 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu.
site ve forum alanına üye olurken imzaladığın dijital sözleşmede zaten bazı haklarından fergat ettiğini kabul ediyorsun.
Diğer bir hususta FORUM ALANINDA HERKESİN ERİŞİMİNE AÇIK BİR ALANDA YAPTIĞIN HER TÜRLÜ PAYLAŞIM SENİN KİŞİSEL VERİN OLMAKTAN ÇIKMAKTADIR.
Özetle postlar kişisel veri değildir.
İşin özü amacım verilerin yasal boyutunu tartışmak değil, bu konuda duyarlılık kasmak.KVKK dediğin şeyin açılımı = 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu.
site ve forum alanına üye olurken imzaladığın dijital sözleşmede zaten bazı haklarından fergat ettiğini kabul ediyorsun.
Diğer bir hususta FORUM ALANINDA HERKESİN ERİŞİMİNE AÇIK BİR ALANDA YAPTIĞIN HER TÜRLÜ PAYLAŞIM SENİN KİŞİSEL VERİN OLMAKTAN ÇIKMAKTADIR.
Özetle postlar kişisel veri değildir.
Hayır efendim, hukuk mezunu değilim.şimdi bir şeyler yazmak istiyorum. muhattaplarım hukuk mezunu mu ona göre yazacam. kahvehane muhabbeti olmasın.
Kullanıcı reşit değil ise ve yalan beyanda bulunarak yada başkasının kimlik bilgileri ile kayıtlanmış ise zaten burada doğrudan kullanıcı suçlu duruma düşecektir. Kvkk yı geçtim. Sana T.M. Md.2 den bile dava açılsa iş biter.Dijital imzanın gerçekliliğini ispat etmek gerektiğini farz edelim, peki ya kullanıcı reşit değilse?
Dijital imzalar kimlik ibraz edilmedikçe geçerli sayılmazlar.
Dijital imzalar, kimlik örnekli, gerçek kişilerin, gerçek hayatta kullandıkları ıslak imza formunun dijital versiyonlarıdır.
KVKK kanunu, kullanıcı tarafını temsil eden kanundur, yani veriyi işleyeni değil veriyi üreteni koruyan kanundur.
yok hakkını savunmak da haklısın, ileri sürdüğün nokta da çokönemli, gayet de güzel savunuyorsun hakkını. ne demek üyelik sildirmiyorum, mesaj sildirmiyorum. tabi ki silinecek hepsi.Hayır efendim, hukuk mezunu değilim.
İnsanların hakkını savunması için bir figüre ihtiyacı yoktur.
Abicim. Arkadaş bir gaza gelmiş şahsıma münasır düşüncem ile.yok hakkını savunmak da haklısın, ileri sürdüğün nokta da çokönemli, gayet de güzel savunuyorsun hakkını. ne demek üyelik sildirmiyorum, mesaj sildirmiyorum. tabi ki silinecek hepsi.
ancak bir şeyin uzmanı değilseniz, teknik konularda "net" konuşmayın. hernekadar müzik forumu olsa da okuyan üçüncü kişiler var. naçizane tavsiyem o yönde. doğru bir noktaya parmak basıyor olsanız da yalan yanlış bilgilerle doldurmaya gerek yok. başlığın "kıçımda hömoroyik çıktı" başlığı olduğunu düşünelim bir an, "kıça söğüt dalı sokmak söğüt dalının lifli yapısı nedeniyle çok iyi geliyor" yazmam ben şahsen, bana iyi gelmiş de olabilir.
yok hakkını savunmak da haklısın, ileri sürdüğün nokta da çokönemli, gayet de güzel savunuyorsun hakkını. ne demek üyelik sildirmiyorum, mesaj sildirmiyorum. tabi ki silinecek hepsi.
ancak bir şeyin uzmanı değilseniz, teknik konularda "net" konuşmayın. hernekadar müzik forumu olsa da okuyan üçüncü kişiler var. naçizane tavsiyem o yönde. doğru bir noktaya parmak basıyor olsanız da yalan yanlış bilgilerle doldurmaya gerek yok. başlığın "kıçımda hömoroyik çıktı" başlığı olduğunu düşünelim bir an, "kıça söğüt dalı sokmak söğüt dalının lifli yapısı nedeniyle çok iyi geliyor" yazmam ben şahsen, bana iyi gelmiş de olabilir.
Teori ile Pratiği birbirinden ayırt etmen gerek. Quora dediğin yer 2009 yılında soru cevap olarak açılmış 2010 yılında blog yazılarına izin verilmiş her ülkeden paylaşımların yapıldığı bir platform. Biz burada Türk yargısından bahsediyoruz. 🙂Hukuk ağzı ile konuşmuyorum.
Quora gibi topluluklarda, meraklı insanlara yardımcı olabilecek bir sürü insan tanıyorum. Bir kaç yıldır veri işleme ve veri paylaşma sınırlamaları getiren kanunların tartışıldığı hukuk forumlarında konuyu inceleme fırsatım oldu.