Headless guitar - Q(Quest) Series | NEWS | Ibanez guitars
Headless guitar - Q(Quest) Series
www.ibanez.com
slanted fret olayı haricinde ben kasayı gerçekten çok beğendim. gördüğüm en güzel headless bile olabilir.Yani, elime bir örneğini almadan konuşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat daha ilk bakışta slanted fret olayı çok garip görünüyor. Multiscale desen değil, tutuş ve ergonomi desen daha bakarken ellerim terledi. Bunun mantıklı bir fret biçimleme yöntemi olduğunu ilk kim düşündü, o anlarda neler hissediyordu algılayabilmeyi gerçen çok isterim. Normalden yüksek bir seviyede fretleri standart konumlu bir gitar çalarken “dur ya fretler şöyle olsaydı daha rahat ederdim bak tüh” diye hayıflanan kaç kişi vardı ki, veya yeni akım bu mu şimdi? Ne olur olmasın.
Gövde desen, saber gibi ama değil gibi; bir bakıyorum hoşuma gidiyor gibi oluyor, tekrar bakıyorum “bu ne yahu” diyorum. mono rail burguların oradaki oyuntu da çok zorlama değil mi, ya da ben mi çok önyargılı ve negatifim bilemedim. Yani yeni bir seri için çok şey vadedebilecek iken baştan kendi kendini sabote etmiş gibi mi olmuş bu modeller, tam olarak ne dönmüş anlam veremiyorum.
Slanted fret ne abicim ya gerçekten aklım gitti hala bir mantığa oturtamıyorum.
Bunların olayı fanfret değil, o değişen açıyla yelpaze gibi dönüyor... bunda scale hep aynı 25.5, sadece fretler çok az eğik ... \ gibi.Fanfret/Multiscale olayı
Öncelikle iyi günlerde kullanın hocam çok yakışıklı kerata.Kafalı ve "kafasız" Ibanez. Kafalı olan benim yadigar RG 450, kafasız olan henüz 4 aylık küçük çocuk qx527, 7telli
Size matters 😅
159564 eklentisini görüntüle