S1mple demiş ki:merhaba arkadaşlar uşaktaki konser haberinizi gördüm başarılar dilerim.burayada bekliyoruz nezaman geleceksiniz acaba?
valla bende cok isterim memleketimde calmayı.ama bilmiyorum artık cagıran olursa geliriz seve seve!
S1mple demiş ki:merhaba arkadaşlar uşaktaki konser haberinizi gördüm başarılar dilerim.burayada bekliyoruz nezaman geleceksiniz acaba?
siyahzeplin demiş ki:konserlerinizde başarılar ve bol para?!!!!!
EmilioDeCarro demiş ki:isim çok yaratıcı müziklerde öyledir şüphesiz başarılarınız devamını dileriz PYRACANTHA
nightbird demiş ki:tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. 😉
funky_marla demiş ki:uşaktaki konserde başarılar,süper geçcek eminim,dağıtcaksınız ortalığı 😆 ben orda olamıcam 😢 ,o yüsden konserden soraki yorumları çok merak ediyorum,aslında tahmin de ediyorum,okuruz artık burda 🙂 ...ee bu bahar-yaz dönemi daha başka başka organizasyonlardada görelim sizi dimi? 8)
başarılaaar konserde...pişşt ordaki millet size diyorum,iyi eğlenin coşun bak,tadını çıkarın,kıymetini bilin,seneye falan bulamıcaksınız balıkesirde yeni rock-ı'yı 8)nightbird demiş ki:arkadaşlar Btioyo daki konserimiz 12- 13.30 arasında olacaktır bilginize.. 😉
funky_marla demiş ki:başarılaaar konserde...pişşt ordaki millet size diyorum,iyi eğlenin coşun bak,tadını çıkarın,kıymetini bilin,seneye falan bulamıcaksınız balıkesirde yeni rock-ı'yı 8)nightbird demiş ki:arkadaşlar Btioyo daki konserimiz 12- 13.30 arasında olacaktır bilginize.. 😉
bende sizi sewioom canı gönülden 😛
seagirl demiş ki:Merhaba arkadaşlar festivalde balıkesirden bir grup olması ne güzel.ordayız merakla bekliyoruz sizi bandırmaya.. 😀😀😀 görüşmek üzere.
rocco10 demiş ki:balıkesirdeki konseriniz nezaman acaba?