- Konu Sahibi Konu Sahibi
siyahmira demiş ki:sağlam grupsunuzz 🙂 uşakta fest te izledim sizi 🙂 umarım daha ii yerlere gelirsiinizzz !!!
çok teşekkürler yorum için 🙂 görüşmek üzere.. 😉
siyahmira demiş ki:sağlam grupsunuzz 🙂 uşakta fest te izledim sizi 🙂 umarım daha ii yerlere gelirsiinizzz !!!
rocco10 demiş ki:arkadaşlar son konserinizi izledim ve beğendim . sahnede çok iyi duruyosunuz 😉
pissy demiş ki:seni tanımayan yok bu şehirde yorumunuz gerçekten çok güzel olmuş..en kısa zamanda canlı dinlemeyede gelicem inşallah...
pissy demiş ki:seni tanımayan yok bu şehirde yorumunuz gerçekten çok güzel olmuş..en kısa zamanda canlı dinlemeyede gelicem inşallah...
MIMH demiş ki:pissy demiş ki:seni tanımayan yok bu şehirde yorumunuz gerçekten çok güzel olmuş..en kısa zamanda canlı dinlemeyede gelicem inşallah...
bencede süper olmuş. son zamanlarda dinlediğim iyi cover lardan birisi..
mincilik demiş ki:Kardeşlerim benim uzun zamandır dinleyemiyorum sizi ama en yakın zamanda mutlaka dinliycem en önde ben alkışlıycam sizi..öpüyorum alayınızı..😀
zapin demiş ki:seklab cafe balıkesirde mi oluyor?
nightbird demiş ki:Merhaba Arkadaşlar grubumuz Yeni Rock-ı nın "Ne Kadar" adlı bestesinin demo kaydı (hücum kayıt) bitmiştir. Yorumlarınızı bekliyoruz.. teşekkürler. görüşmek üzere.. 😉
Dinleyebileceğiniz adresler;
www.yenirocki.rockmekan.com
www.myspace.com/yrocki
www.herkesdinlesin.com/yenirocki
dip not: sınavlarımız sonrası kanal kayıt yapılacaktır..