sizede cok tebrikler.sevindik sizin kazanmanıza.basarılar!Drednat demiş ki:başarılar arkadaşlar.
sizede cok tebrikler.sevindik sizin kazanmanıza.basarılar!Drednat demiş ki:başarılar arkadaşlar.
dimebag_darrell demiş ki:sizede cok tebrikler.sevindik sizin kazanmanıza.basarılar!Drednat demiş ki:başarılar arkadaşlar.
sagolun arkadaslar.insallah bizde alırız birinciligi.görüsmek üzere!Drednat demiş ki:dimebag_darrell demiş ki:sizede cok tebrikler.sevindik sizin kazanmanıza.basarılar!Drednat demiş ki:başarılar arkadaşlar.
vallahi bizde sevindik.. ilk oylarımızı yolladık hadi bakalım elimiz uğurlu gelir in$allah 🙂
bernaa demiş ki:dün gece izledim sizi kral da. çok iyidiniz.oyum size.başarılar....
_fragile_ demiş ki:dün bende gördüm konuşarock ı izlerken. güzel olmuş şarkınız daha önceden dinlememiştim 🙂 başarılar umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.
erkande demiş ki:selamlar yeni rock-ı 🙂 rock klübünün festivalinede çıkacakmışsınız sanırım. çok sevindik.izleyemedik ama konuşarock tada başarılar.umarım siz 1. olursunuz 😀
valla arkadasım bizim erdem kaydetmis görüntüleri.en kısa zamanda siteye ve youtube koyacagız.görüsmek üzere.desteklerinizi bekliyoruz.tesekkürler.MIMH demiş ki:konusarockta izleyemedim videonuzu ama eminim güzeldir 🙂 youtube da da yoktu?kaydeden var mı acaba?
başarılar arkadaşlar....
bernaa demiş ki:yeni demolarınızıda bekliyoruzzzz 🙂
eftelyaderya demiş ki:demolarınızı myspaceteki sayfanızdan dinledim.çok hoşuma gitti açıkçası.beğendim 🙂
richierich demiş ki:tren yolu gerçekten kulağa hoş gelen bir şarkı 🙂 yeni şarkılarınızı bekliyoruz.başarılar.