W
windowsmediaplayer
Tren yolu..Biraz yavaş geldi bana =)
nightbird demiş ki:![]()
Yeni Rock-ı Demo albümü 😉
MIMH demiş ki:nightbird demiş ki:![]()
Yeni Rock-ı Demo albümü 😉
arkadaşlar yeni demonuzu dinledim gerçekten beğendim. tren yolu çok güzel olmuş. tebrikler.
S-RoCk demiş ki:heeyyy!!! sayenizde balıkesirden de bole güzel grupların çıkabileceğini gördü herkes!! walla ne diyim bnde bir balıkesirli olarak çk sevindim umarım herşey istediğiniz gibi olur. umarım yaptığınız müziği büyük bir kitleye ulaştırabilirsiniz.... 😀
greg_k85 demiş ki:arkadaşlar son şarkınız çok başarılı tebrikler. daha çok beste bekliyoruz. ancak ben parçaların daha sert olmasını isterim. Biraz daha sert parçalar yapmaya çalışın bence. birde bir önceki sayfada verilmiş olan youtube videosu silinmiş. yeniden upload edebilirsiminiz?
başarılar
nightbird demiş ki:Yeni Rock-ı 31 Ocak Çarşamba akşamı Taksim Ekşi Limon Bar da!.. Bilginize.. 😉
nightbird demiş ki:Yeni Rock-ı 31 Ocak Çarşamba akşamı Taksim Ekşi Limon Bar da!.. Bilginize.. 😉
evet merak eden herkesi bekliyoruz.saglam bi performans yapıcaz haberiniz olsun.ekşi limonda görüsmek üzere!Drop demiş ki:nightbird demiş ki:Yeni Rock-ı 31 Ocak Çarşamba akşamı Taksim Ekşi Limon Bar da!.. Bilginize.. 😉
sizi çok merak ediyorduk orda olmaya çalışacaz.görüşmek üzere. 😀😀