maynoki demiş ki:bi balıkesirli olarak diyebileceim tek şey bu kadar şeye rağmen mükemmel olmuş..yani burasının balıkesir olduğunu lütfen unutmasınlar dinleyenler 😀 neyse arkadaşlar başarılı bi çalışma olmuş tebrik ederim..başarılarınızın dewamını dilerim..
Zephry demiş ki:demonuzu dinleyebildim sonunda.şarkılar gayet güzel olmuş 🙂 başarılarınızın devamını dilerim..
maynoki demiş ki:bi balıkesirli olarak diyebileceim tek şey bu kadar şeye rağmen mükemmel olmuş..yani burasının balıkesir olduğunu lütfen unutmasınlar dinleyenler 😀 neyse arkadaşlar başarılı bi çalışma olmuş tebrik ederim..başarılarınızın dewamını dilerim..
rocco10 demiş ki:maynoki demiş ki:bi balıkesirli olarak diyebileceim tek şey bu kadar şeye rağmen mükemmel olmuş..yani burasının balıkesir olduğunu lütfen unutmasınlar dinleyenler 😀 neyse arkadaşlar başarılı bi çalışma olmuş tebrik ederim..başarılarınızın dewamını dilerim..
dediklerine katılıyorum maynoki arkadaşım.bende şimdi dinledim.güzel olmuş.balıkesirden böyle bir grup iyi yani 🙂
başarılar yeni rock-ı..
rocco10 demiş ki:maynoki demiş ki:bi balıkesirli olarak diyebileceim tek şey bu kadar şeye rağmen mükemmel olmuş..yani burasının balıkesir olduğunu lütfen unutmasınlar dinleyenler 😀 neyse arkadaşlar başarılı bi çalışma olmuş tebrik ederim..başarılarınızın dewamını dilerim..
dediklerine katılıyorum maynoki arkadaşım.bende şimdi dinledim.güzel olmuş.balıkesirden böyle bir grup iyi yani 🙂
başarılar yeni rock-ı..
midnight_poet demiş ki:İsminizi değiştirmeyi düşündünüz mü ? Sahte Rakı diye bir grup var bilmem bilir misiniz ? Onu çağrıştırıyor. Tarzlarınız çok farklı ama sonuçta ikisi de alkol 😀
midnight_poet demiş ki:İsminizi değiştirmeyi düşündünüz mü ? Sahte Rakı diye bir grup var bilmem bilir misiniz ? Onu çağrıştırıyor. Tarzlarınız çok farklı ama sonuçta ikisi de alkol 😀
aangelica demiş ki:bide su rapid i kullanmayı ögretseniz coq daa hos olcak ta..
bi deneyim baqem umarım bulurum..
bandrma iibf ye gelin söz okulu kırıp bende gelcem!
atbe anathemayla cakısmassa..
cok konustum...
pascha demiş ki:bu iki parçanızı dinledimm..umarım emekleriniz karşılıgını alırsınız..başarılar..
maresal demiş ki:Kayıtlarınızı dinledim genel olarak güzel.Fakat bir kaç eleştirim var.Mixte bazı küçük hatalar var ama tabi studyodan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.Birde vokalin bazı yerlerde ingiliz aksanıyla söylemesi (umarım anlatabilmişimdir özellikle arapsaçında) pek hoşuma gitmedi.Bunlar haricinde güzel elinize sağlık.
the_black demiş ki:walla arap sacı falan cok iii sewdım sızı umarım ii olur hersey basarılar
wer wer erdemcım 😛 cok tatlsınız cunku 🙂nightbird demiş ki:the_black demiş ki:walla arap sacı falan cok iii sewdım sızı umarım ii olur hersey basarılar
çok sağol diğdemcim. beğendiysen ne mutlu bize 🙂 daha iyi bir şekilde devamıda gelecek şarkıların.haber veririm sana 😉 görüşmek üzere..