SisterMary demiş ki:Selam,
Nightbird'in israrli mesajlari uzerine 'tekrar tekrar'i dinledim ve yaziyorum 🙂
Parca cok iyi bence, punk tinilar hosuma gitti. (Hele de Turkiye'de punk deyince m.kunu cikaranlari dusundukce )
Ama vokali cansiz buldum biraz. Daha iyi olabilir, daha enerjik olabilir. Kisisel fikrim, cok sallamayin.
nightbird demiş ki:Yeni Rock-ı 30 Mart Perşembe Saat 12.00 de Balıkesir Üniversitesi MYO da!.. Bilginize.. 😉
Zephry demiş ki:nightbird demiş ki:Yeni Rock-ı 30 Mart Perşembe Saat 12.00 de Balıkesir Üniversitesi MYO da!.. Bilginize.. 😉
arkadaşlar konserde başarılar.umarım herşey yolunda gidiyodur. 😉
SyhByz demiş ki:merhabalar!!..epeyi oldu girmeyeli.sizde demoyu yapmışsınız bu arada.yeni dinledim.şarkılarınızı çok beğendim.enstrumanlar ve vokal çok uyumlu olmuş yanlız aletlerin sesi orantısız.sanırım onlar ayarlanması lazım.arapsaçı da güzel olmuş.gitarlar tonları hoşuma gitti.genel olarak bakacak olursak şarkılar iyi fakat kayıt biraz daha kaliteli olabilir..başarılarınızın devamını dilerim. 🙂
S1mple demiş ki:slmmmm. demonuzu dinledim çok hoşuma gitti gerçekten.çanakkaleye bekleriz 😀 başarılar arkadaşlar.
PoeTiC demiş ki:merhaba...mesaj üzerine indirdim tekrar tekrar adlı şarkınızı..emeğinize saygı duyuyorum tabii ki ama daha yol uzun gözüküyor gibi..tabii bunlar eğlencemizdir diyorsanız ayrı ama ben kendi payıma beni heycanlandıracak pek birşey bulamadım... ama umarım yine de üretmeye devam eder ve güzel işler yaparsınız...
ayselarzu demiş ki:ya balıkesiri bilmeyenler pek yorum yapmasınlar çünkü balıkesirde ciddi anlamda demo yapılcak yer yok
balıkesire rağmen süpersiniz bence siz
funky_marla demiş ki:seviom sizi 😉 ..özlicem yokum buralarda bi süre 😢 iyi bakın kendinize..süper olcak konserler dimiii...izmire de bekliom artık 🙂
funky_marla demiş ki:seviom sizi 😉 ..özlicem yokum buralarda bi süre 😢 iyi bakın kendinize..süper olcak konserler dimiii...izmire de bekliom artık 🙂
ayselarzu demiş ki:çok gelmek istiyorum ama üniwersitede olanlara gelemeyebilirim zende olursa kesin gelirim