YENİ ŞARKIM HAYAT FREESTYLE YOUTUBE'DA

Merhaba, yeni şarkım hayat freestyle youtube kanalımda.
Diğer gönderime atılan yorumları okudum ''ben bununla teke tek çıkarım'' ''burası rock blogu burada rapin ne işi var?'' vs. vs. bunlar güzel şeyler değil. 2000 lerin başlarında kaldı rock rap atışmaları. Ben şahsen rock seven ve dinleyen biriyim, saygı da duyuyorum. Sizin de saygı duymanızı beklerim. Ben burada yazmışım ya da rap blogunda yazmışım ne önemi var? Sanat sanattır, şarkı şarkıdır. Beğenmezsen, ilgini çekmezse açıp bakmazsın ya da disslike atar geçersin. Hepinize sevgi ve saygılar, linki bıraktım.

Edit:
Bu arada buradaki %50 insandan daha iyi gitar bilgim olduğuna eminim ve neredeyse sizin çalmayı bildiğiniz repertuvarınıza sizden daha çok hakimimdir. Ama ben gövde gösterisi yapmıyorum. Elimden geldiğince herkese her mecrada iyisiyle kötüsüyle destek olmaya çalışıyorum. Gerçekten içime oturdu yazdıklarınız. Müzik umuttur, umut yaşamaktır.

Edit:
Bu arada buradaki %50 insandan daha iyi gitar bilgim olduğuna eminim ve neredeyse sizin çalmayı bildiğiniz repertuvarınıza sizden daha çok hakimimdir. Ama ben gövde gösterisi yapmıyorum. Elimden geldiğince herkese her mecrada iyisiyle kötüsüyle destek olmaya çalışıyorum. Gerçekten içime oturdu yazdıklarınız. Müzik umuttur, umut yaşamaktır.
Enstruman çalan insanların bulunduğu bir ortamda enstrumansız müzik satmaya çalışıyorsunuz belki de bundandır.

Edit:
Bu arada buradaki %50 insandan daha iyi gitar bilgim olduğuna eminim ve neredeyse sizin çalmayı bildiğiniz repertuvarınıza sizden daha çok hakimimdir. Ama ben gövde gösterisi yapmıyorum. Elimden geldiğince herkese her mecrada iyisiyle kötüsüyle destek olmaya çalışıyorum. Gerçekten içime oturdu yazdıklarınız. Müzik umuttur, umut yaşamaktır
Senin müziğini burdaki bir çok insanın beğenme ,olumlu yorum yapma yada yapmama gibi bir zorunluluğu yok bence bunda hem fikir olalım . 2. Olarak forumda senin yaşını ikiye katlamış seviyede tecrübeye sahip bir çok insan var yaptığın yorum da saygısızca madem %50 den iyi çalıyorsun agacım buraya rap müziğini değil de gitarın / enstrümanın ile uygun başlığa video at yorumu desteği öyle iste

Merhaba, yeni şarkım hayat freestyle youtube kanalımda.
Diğer gönderime atılan yorumları okudum ''ben bununla teke tek çıkarım'' ''burası rock blogu burada rapin ne işi var?'' vs. vs. bunlar güzel şeyler değil. 2000 lerin başlarında kaldı rock rap atışmaları. Ben şahsen rock seven ve dinleyen biriyim, saygı da duyuyorum. Sizin de saygı duymanızı beklerim. Ben burada yazmışım ya da rap blogunda yazmışım ne önemi var? Sanat sanattır, şarkı şarkıdır. Beğenmezsen, ilgini çekmezse açıp bakmazsın ya da disslike atar geçersin. Hepinize sevgi ve saygılar, linki bıraktım.

Birde ne farkı var ha rap formuna ha buraya atmışım diye en basit örnek ile sadece elma satan birinden armut istemek gibi birşey bu yani ikisi de Meyve sonuçta ama farklı tatlar

1661850818526.webp

Burada kimse ilgilenmez dostum yaptığınla. İlgili yerlerde paylaşmanı tavsiye ederim. Buradaki herkes yıllardır müziğe/enstrümana emek veren insanlar. Burası tanıtımına uygun değil.

Geri