İkisine de çok bayılmam bu arada 🤣Klip ayrı güzel şarkı ayrı güzel harcanıyorsunuz. .Sizi bloklayan üyelerin olmadığı daha kaliteli ortamlara doğru acilen yelken açmalısınız. Burada ancak Ac-Dc Led zeppelin dinleyen tipler var size uygun değil.
İkisine de çok bayılmam bu arada 🤣
Ama Turkish (??) Elektro Saz (Bağlama o...BAĞLAMA...) . I-ıh. Kalsın. Niye kalsın ? Nedenleri saymakla bitmez.
Hangi dilde yazıldığı belli olmayan o saçma sapan başlık bir tarafa, içerikteki o oryantalist saçmalık başka bir tarafa, üyelik bugün. İlk ve tek başlık bu.
Kral çıplak...
Halk müziği dinleyicisi değilim, ama bağlamaya gerçekten emek veren kişilerin bu tipleri sopayla kovalayacağını düşünüyorum.Forum’un adı “Türkrock”…..
Sizi “Türksaza” alalım lütfen..
Sizi “Türksaza” alalım lütfen..
Bir bakayım nedir bu komik video diye, ilk saniyesinden itibaren tanıdık geldi görüntüler.
Orijinal video aşağıda. Normalde bu tarz müzik dinlemem ama videoyu çeken kişi, yönetmen arkadaşım olunca biraz hassaslaştım, ortada emek var sonuçta. Videonun izlenme vs ihtiyacı olmadığını düşünerek buraya bırakıyorum. Ne diyeyim cıstak cıstak beatli şeyleri yaparken en azından görselleri kendiniz oluşturun be kardeşim.
Youtube'a gerekli şikayet yapılırsa video hemen indirilecektir zaten.
Halk müziği dinleyicisi değilim, ama bağlamaya gerçekten emek veren kişilerin bu tipleri sopayla kovalayacağını düşünüyorum.
Bir bakayım nedir bu komik video diye, ilk saniyesinden itibaren tanıdık geldi görüntüler.
Orijinal video aşağıda. Normalde bu tarz müzik dinlemem ama videoyu çeken kişi, yönetmen arkadaşım olunca biraz hassaslaştım, ortada emek var sonuçta. Videonun izlenme vs ihtiyacı olmadığını düşünerek buraya bırakıyorum. Ne diyeyim cıstak cıstak beatli şeyleri yaparken en azından görselleri kendiniz oluşturun be kardeşim.