Amfinin 4 kanalı var, ilk ikisi işlenmiş, 3. Eq ayarsız, 4. ise işlenmemiş Dry signal kanalı. Ben 4. kanaldan gönderdim. Daha fazla işlem yapmam gerekiyor mu bilmiyorum. Bu da aynı kaydın dry hali.
162763 eklentisini görüntüle
Son dediğiniz doğru çalma motivasyonunu sadece tona bağlamak pek sağlıklı değil. ben de biliyorum, albüm kayıtları gibi ton almamın neredeyse imkansız olduğunu, adamlar pahalı ekipmanlarla, koca makinalarla ve ses mühendisleriyle çalışıyor. benim 200 dolarlık amfim ve plugin ile bunlara erişmem zor ama bari çamur gibi olmasın istiyor insan 😁
Bu hali attığınız iyi olmuş, arada patlama sesi duyuyorum mesela onun hiç olmaması gerekiyor. Ayarlarda bir sorun olduğunu gösteriyor, fazla yüksek yani o kesin.
Ama aynı zamanda bu ses tam ham gitar sesi değil. En azından bir gitarı direkt olarak bilgisayara bağladığınızda aldığınız ses böyle olmuyor. Çevirici ya da düşük bütçeli bir ses kartıyla da bundan çok daha cılız ses alabiliyorsunuz. Mesela ham ses ama sanki seste presence çok gibi geliyor bana. Yani bu kanalda amfideki diğer ayarların sesi değiştirip değiştirmediğini zaten kontrol etmişsinizdir ama bir tek aklıma bu geliyor, ya amfi üzerinde bir ayar bu kanala karışıyor ya da sesi yükseltiyor. Tabii bu varsayımı bu sesin amfiden gelen ham ses olduğu verisiyle yapıyorum. Yani bu seste vst varsa o zaman onun ayarlarına da bakmak lazım ya da onu da devreden çıkartıp sadece amfiden çıkan ham sesi tekrar atın, oradan çözeriz bu işi bence.