Malmsteen konusundan biraz çıkıp, belki genel birşey söyleyecegim, gerekli hissettiğim için yine, başka bir konuda da yine benzer bir görüş paylaştım.Şöyle başlayayım.
Her zaman benim mantığım da, iyi çalmak gerek ki sahip olduğun iyi ekipmanın, gitarın hakkını verebilesin olmuştur fakat bir insan diyorsa mesela; işte tonumdan memnun değilim, ya da şu pedalı şu amfiyi alacağım, imkanım da var diyorsa, bunun üstüne karşıdaki insanların hemen, "ya işte bi önce şöyle çalda bilmem nede, sen Van Halen mısın, Friedman mısında, ne gerek varda şimdi onlara da" gibi, bir yaklaşım sergilemesi, tamamen savunma mekanizmasıdır, o adamın orda öyle bir cevap vermesi, tamamen kendi egosunun dikine gitmektir, cok gereksiz görüyorum, öyle durumlarda insan cool halini koruması, "anladım bütçen varsa tabi şöyle şöyle bişey alabilirsin tavsiye ederim" şeklinde bir tavrı olması gereklidir, arkadaş çevreleri arasında ki embesil tartışmalar da hep bu konular üstündedir zaten bilen bilir, dediğim gibi, okadar üstelememek gerek bu mevzuyu cok yanlıs, alabiliyorsa bırak arkadaş alsın iyi gitarınıda, ekipmanınıda, parası var sanane ki dimi ? Yani boşver iyi çalıp çalmayacağına o adam karar versin, gurur meselesi haline getirmek, bukadar abartmak bu gitar vs muhabbetlerini cok anlamsız salakça gelir her zaman bana. Bazı şeyleri aşmak gerek .