Merhabalar herkese tekrardan ben daha önce de konu açmıştım ve bu sefer ne aradığımdan daha emin şekilde geldim. Forumda benzer konulara baktığımda çoğu kişi feedbackten bahsetmiş. Şuan Marshall MS-2 ve HH bir Ibanez Superstrat kullanıyorum ve amfinin beni çok kısıtladığını söylemem lazım. Öncelikle aradığım amfiden bahsedeyim; Klasik Metal (Dio- Holy Diver stili) ve 2000'ler Metalcore (The End Of Heartache albümünün hastasıyım) tipi tonlar elde etmek istiyorum. Verdiğim örneklerde kullanılan ekipmanlara baktığımda genelde yüksek gainli bir amfi ve overdrive pedalı kullanılmış, yani en azından benim bulduğum bu. Bende şimdi sizlere danışmaya geldim amfi için 10-12K civarı bütçem var ve Fender Champion II 25'i (tonları hoş geldi kulağıma ama çok sesli dendiğini okudum), internette Marshall kombo amfiler için yüksek gain hakkında pek birşey bulamadım ama AC/DC nin Angus Young'ı pedalsız şekilde Marshall amfi kullanarak o ikonik tonunu elde ediyormuş (tabii lambalı ve heybetli modellerin bu performansını 15-20W lik kombo amfilerin de sergileyeceğini pek sanmıyorum). Pedal için ise aklımda ya Tube Screamer ya da Super Overdrive var. Benzer fiyatlarda başka bir amfi tavsiyeniz var mı? Overdrive pedalı için de mid odaklı bir seçenek arıyorum bu yüzden saydıklarım cazip geldi, pedal için de öneriniz varsa seve seve okurum. Amacım doğrudan tonu taklit etmek değil sadece en azından yakın tonlar elde etmek istiyorum, iyi günler.