blindfold demiş ki:derya külahcı isimli güsel kardesim terbiyeyi sizden öğrencek değilim sizin desteklediğiniz tipler bi nebze müzik yapmayı bilmeyen kişiler rock müziği iice pop a yaklaştırıp saçma sapan şeyler yapan insanlar kaliteye yaklaşalım lütfen boş şelere değil
buzz demiş ki:ne çilekeşi ya pardon kafam karıştı sadakat diycektim kahvem nerde yaw benim
Borknagar demiş ki:atış serbest :!: sen kalk yıllarca müzik çalış, müziği öğren, emek harca, prodüksiyon yap, sahne al, video çek, tvlerde döndür ondan sonra da forumlarda "bütün bunlardan bihaber çoluğun çocuğun" maskarası ol (!) ben bunu yüksek sadakat'a hiç yakıştıramadım (!) :evil:
öznellik - nesnellik üzerine defalarca yazdık, çizdik bu forumlarda. kişiler değişiyor ama kafa yapısı asla değişmiyor :!:
sanatçı bir ürün ortaya koyar, seyircinin beğenisine sunar. beğenen beğenir beğenmeyen de beğenmez. ne var ki bunda :?:
beğenen zevk alır, beğenmeyen de buralarda nickinin arkasına saklanıp kinin kusar, kendini rahatlatır :!:
mavi sakal büyük grubumuz ancak; yüksek sadakat da gelecek vaadeden
nadir gruplarımızdan birisi. öyle ya da böyle bu olay yaşanmış. bu olayı
büyütüp de futbol fanatizmine çevirmenin manası yok :!:
ya butun gruplar tabiiki o aşamalardan geçiyorlar ama bu saygısızlık yapabilecekleri anlamına gelmiyor ayrıca BENCE yaptıkları muzik gerçek rock değil ,nickimin arkasına falan da saklandığım yok isteyen herkes gerçek kimliğimi öğrenebilirBorknagar demiş ki:atış serbest :!: sen kalk yıllarca müzik çalış, müziği öğren, emek harca, prodüksiyon yap, sahne al, video çek, tvlerde döndür ondan sonra da forumlarda "bütün bunlardan bihaber çoluğun çocuğun" maskarası ol (!) ben bunu yüksek sadakat'a hiç yakıştıramadım (!) :evil:
öznellik - nesnellik üzerine defalarca yazdık, çizdik bu forumlarda. kişiler değişiyor ama kafa yapısı asla değişmiyor :!:
sanatçı bir ürün ortaya koyar, seyircinin beğenisine sunar. beğenen beğenir beğenmeyen de beğenmez. ne var ki bunda :?:
beğenen zevk alır, beğenmeyen de buralarda nickinin arkasına saklanıp kinin kusar, kendini rahatlatır :!:
mavi sakal büyük grubumuz ancak; yüksek sadakat da gelecek vaadeden nadir gruplarımızdan birisi. öyle ya da böyle bu olay yaşanmış. bu olayı büyütüp de futbol fanatizmine çevirmenin manası yok :!: