ben genelde solist derim ve böyle demeye devam edecegim sen istersen vokal de yolun açık olsun 😆 :arrow: :arrow: 😉
SqUaLL_X demiş ki:ya rock n coke bile cıktılar ya artık seneye tarkan filan gelcek..baterist dşndaki adamları sallamak lazm rakınkoktada zaten bi o cousuodu😀 dierleri kös kös bakıodu..
aaa izliyim bari kral tvde... bunlardan sonrada atena ya da hayko cepkin çıkar şaşırma.. bu kanalımızın vjlerinden sonraki en önemli özelliğibudur 😆buzz demiş ki:nafile var bi de kral tivide çıkıyo arasıra ibrahim tatlıses ten sonra falan
enable demiş ki:belki üstümüzden kuş geçer adlı güzide eserden başka bişeylerini duyamadık bu grubun
SqUaLL_X demiş ki:ya rock n coke bile cıktılar ya artık seneye tarkan filan gelcek..baterist dşndaki adamları sallamak lazm rakınkoktada zaten bi o cousuodu😀 dierleri kös kös bakıodu..
slipknot_snmm demiş ki:bişey söylemek istiyorum özellikle beni solist değil vokal denilir diye düzelten arkadaşımıza ve solist değil vokal denilir diyenlere
solist şarkıyı söyleyene denir vokal ise onun arkasında söyleyene denir hayır yalnış bilmeyin yani beni düzelticeğinize önce kendinizi düzeltseniz iyi olur 😉 söylemiyim dedim ama öğrenseniz daha iyi olur bence :arrow: :arrow: :idea: