kokosmigosh demiş ki:Sahne performansları berbat, solist şarkı söyleyemiyor, yüxexeste hemde rock and coke'ta belli oldu. Son klip şarkıları fena değil ama all in all 'almayım' derim.
eengin demiş ki:konserle ilgili ek bir yorum yapabilmen için yani bana muhalefet olabilmen için olaya tanık olman, 'konsere gelmen gerekirdi'.pardon konserde miydin?
serox demiş ki:Bu adam da ses var Derin_su. Hem de çok iyi bir vokal. Malesef bu kadar soft bir grupla harcanıyor.
DeRiN_Su demiş ki:serox demiş ki:Bu adam da ses var Derin_su. Hem de çok iyi bir vokal. Malesef bu kadar soft bir grupla harcanıyor.
Belki de ama ben bu olduğunu savunduğun sesi göremedim
belki de benim seyrettiklerim de denk gelmiştir
keşke yanılsam çünkü şarkılarını çok severek dinlediğim bi grup
sadece isterim ki konserlerine de gönül rahatlığıyla gidebileyim
DeRiN_Su demiş ki:Elbette ki saygısızlık yapmam,
Herkes işini yapıyor.
Ben sadece severim,takdir ederim ya da olumsuz eleştri yaparım.
Hem neden bizim dediklerimizi öneri olarak almıyorlar ki,bence en objektif olanlar bizleriz.En sağlıklı yorumlarda bizlerden çıkar.Albüm hakkında olsun,canlı performans olsun ya da baska seyler adına...
Hem bu işin içinde bulunan biri olarak ben sadece laf olsun diye bi şeye değinmiyorum.Sonuçta beğendiğim grubun daha iyi ve daha dikkatli olması taraftarıyım.
Ayrıca "Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer" şarkısı benim için çok önemli bir yer tutuyor