84'le kıyaslayanları şiddetle kınıyorum. Nerde arabeskten bozma gitarlı süeterli çocuk sesi, nerde temiz rahatlatıcı huzur verici o ses. yapmayın yahu.. Yada :
"kaderimde buda mı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyeyim bi daha"
ile
"mumdan kanatlı bir adamın güneşe ulaşması kadar anlamlı bu dünya biliriz"
sözlerini bi karşılaştırın da öyle konuşun lütfen....
Canlı performanslarını dinledim, o kadar etkileyici, o kadar huzur verici ki gerçekten daha önce bir gruptan bu kadar etkilenmemiştim. ayrıca bir grubun "iyi" hatta "baya iyi" olması için illa ki rock mı olması gerekiyo?? Tamam, son zamanlarda gerek radyolar gerek tvler bir şarkı populer olunca onu çalıp çalıp işin suyunu çıkarıyolar ama bunda grubun suçu nedir ki? Bütün albümü dinleyip orjinalini aldım, gözüm gibi da bekıyorum cdye ve çok sık dinlemyiorum şarkıları eskitmemek için. İkarus'u canlı dinlediğimde gözümden yaşlar boşaldı ya o sözlerde büyük bir enerji gizli. Pervane, kafile, ikarus; bu şarkıların içine yatan ince göndermeleri anlayabilenler zaten seviye olarak 84'le fln karşılaştırmazlar. Kimse de bana aksini ispatlayamaz sonuna kadar da arkalarındayım...