evet dostum malesef oyle 😆DARTH_VADER demiş ki:Abi gercekten ezgi ve müzik sözleri anlamlı ve reklamlarıda ii yaptılar artık her gun aynı şakrıyı dinlemekten bıktım!Ama bence tam rokcı değiller.Yanı mangayada rockcı diyenler kendileri biz rockcı değiliz dediler.Bide türk milleti bir elektor gitar olsun direk rock tarzı derler.
Site açıldımı peki?Yada ne zaman açılacak bilgilendirirseniz sevinirim...tony_montana demiş ki:nihan_niko demiş ki:Bu grubun web sitesine girdim fakat yapım aşamasındadır dedi acaba bana biri bu konuda bilgi verebilirmi?İyi bir grup bende seviyorum..
evet sıte yapım asamasında suan yakın zamanda faalıyete gececektır.konser goruntulerı,klıp canlı performanslarda eklenınce sıteye aktıf duruma gecıcektır.
Dumanizm demiş ki:Yüksek Sadakatı canlı olarak bu sene Bilkent üniversitesinde Dumanın alt grubu olarak çıktıklarında izledim..Grup elemanları boş değil belli ama yaptıkları tarz berbat yaa ...Ha birde davulcularını izleyince ağzım açık kaldı harbi çok çok iyi bi davulcu..Sahne showu süperdi..2 saat alkışladım🙂Sırf o dawul performansını izlemek için bi daha giderim konserlerine 🙂
seliiinn demiş ki:yüksek sadkat bodruma geldi konser verdiler canlı canlı dinledimm gayet başarılıydılarrr
crazymuge demiş ki:oleyy be...sonunda kafilenin klibini izleyebildim..acaip süper olmuş yaaa...hepsi siyah giymiş fln...ilk klibinden çok daha iyi olmuş 😉