Ortaokuldayız... Orta 1 deyiz... Arkadaşın adı Kemal. Serserinin teki. Yeni başladık ilk haftalar.
Oğlum ben yumurta yemem. Horoz dölü var içinde. Yalanmı lan. Yalansa yalan diyin. Horoz tavuğu .....yormu? Döl akıtmıyormu? Sizde gidip yiyorsunuz a............
O gün şoke olmuştuk. Nerden aklımıza gelir? O günden sonra bir daha asla yumurta yemedim. Anneme falanda diyemedim tabi, nasıl dicen?😀 Halada bilmezler neden yemediğimi.
Liseye geldik, tavuk regli durumu aynen yayıldı. Tavuk yumurtası oğlum, kadın yumurtlaması gibi lan? diye patlak vermişti. Nerden geldi kim söyledi bilmiyoruz.
Asıl sorun regl değil, asıl sorun horozun dölü arkadaşlar. Horozun dölü.
Bildiğin hayvan bir erkeğin sperm i.
Not: Yumurta nasıl olur bilmem. Horozun spermi olması gerekirmi bilmem. Hiç araştırmadım. Market yumurtası nasıl olur onu hiç bilmem.
Lakin bildiğim, işin içinde dişi-yumurtası erkek-dölü var. Ve bu iğrenç. Tam anlamıyla iğrenç. Ha sperm yok diyin, regl da değil diyin; ama işte mevzu iğrenç. Ben Kemal den duyduktan sora asla yemedim.
...
Not2: Başlığa eklenirse sevinirim. "Yumurta: tavuk reglidir ve horoz dölüdür" diye...😀