Yurtdışından yamaha thr II getirmek.

talha

talha95
Selamlar,

Yakın zamanda bir yurtdışı seyahatim olucak, tekrar gitara başlamak istiyorum.

Bir elektro gitar ve amfi alacağım. Amfi konusunda kozmos blaze 30 'un mantığı çok hoşuma gitti ama çok da sağlam bir şey değilmiş sanırsam. Orijinali sayılacak yamaha thr II'nin yurtdışında çok daha uygun oldugunu gördüm.

Bu ürünü yurtdışından getiren oldu mu ? Uçakla alakalı bir problem olur mu ?

Ayrıca elektro gitar olarak 10-15kya kadar ne önerebilirsiniz ?

Squier sonic ve SX stratlar hoşuma gitti.

Selamlar tamı tamına 2 gün önce thr30iiiw getirttim. Hiçbir sorun olmadı. Thomanndan almanızı tavsiye ederim. Ülkeden ayrılırken gümrükte damgalatırsanız (eğer Avrupa'ya gidiyorsanız) vergi iadenizi de alırsınız. Harika ötesi bir ekipman. Thr Ferrari ise kozmos Tofaş bile değildir. Aralarındaki fark bu seviyede.

Uçağa kutusuyla birlikte elimde almıştım, sıkıntı olmadı. Kabin bagajı yerine geçer zaten ama bir de dev gibi kabin bagajı ve/veya sırt çantan filan varsa ve uçak doluysa laf edebilirler.
Sadece mesele şu, aletin içinde şarj edilebilir pil var. Yani teknik olarak uçağa powerbank vs almak yasak, en azından belli bir gücün üstündekiler yasak. Hani anlayan biri çıkar da hacı o alet şarj edilebilir cihaz, pili ayrı vs der mi? Dememesi lazım laptop gibi sonuçta pil öyle tak çıkar değil... hani milyonda bir ihtimal aklına sokma kimsenin, bir şey olmaz 🙂 .. ne bu diyene portatif hoparlör de geç.

USA-Turkiye elektrikli tornavida bataryalari (2 tane) tasidim birden fazla kez.

USA'den Turkiye'ye 6Ah degerinde iki batarya goturdum. Turkiye'den USA'e 4Ah degerinde iki batarya getirdim.

THY, Lufthansa ve United Airlines ile seyahat ettim. Hepsi kabine aldirtti. Frankurt aktarmada bataryalar elektro gitar gigbabi icindeydi. Guvenlik gorevlisi Ah degerini biraz fazla buldu amirime sormam dedi ki Turk cikti, acikladim uzatmadi.

Geri