spider_in_mud demiş ki:ewet yine ben yoktum 🙁
ya olmuyoo yaa bizzat grup elemanlarına gıcık olmaya başlıoorum ...
eet size konser teklıfı gelin bizim evde calın walla parası neyse oderiz ben seyircide bulurum 20 tane fln garage ı aratmayız beyler ne dersiniz 😉
Cicatriz demiş ki:Beyler sanirim garagedaki en iyi repertuara siz sahipsiniz.Istedigimiz sarkilari caldiginiz icin grup elemanlarina (ozellikle basci arkadas cok ilimli davrandi bu konuda) ve mikrofonu verip sarkilara eslik etmemi sagladigi icin vokalistinize tessekkur ediyorum.En kisa zamanda sizi tekrar dinlemek dilegiyle...
saygilar!!!
maresalx demiş ki:where is my mind oLayı icin teşekkür ederim sesimde boru gibidir genede iyi soyledim..bu arada erginle hako agzıma agzıma niye tutuşturdu anlayamadım bişimi ima etmeye çalıştınız siz 😆 zuhaaa beyler resim gondericem dun geceden
Pis Rockstar seni haftaya başka action yapabilirim bilmiyorum suprizler insanı Can 😀
heheeh
mukemmeldiniz dun gece 😉
Ugur'un wicked game demi shovuna hayran kaldım metalci olmuşuz hepimiz helal valla 😀
F0r90tteN demiş ki:çok keyifli bir geceydi gençler... hepinizi çok özlemişim valla... haftaya beraber bişeyler yapalım ya... değişik olsun 🙂