ZıwanA (Alternatif) - Bursa

• Konuyu açan Konuyu açan hako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abi siz delisiniz ya cuma tek gitar harikaydınız..
özellikle Ergin'i sahnede elektrik carpmasına yıkıldım aklıma geldikce hala gülüyorum 😆
yaa Ergin sultanım mevlüt bey veriverir 220 Wolt şehir akımını 😆 ahahaueh
ayrıca Greenday - Holiday calmamanızı şiddetle kınıyor derin üzüntülerimi sümrüküyorum size allahınızdan bulun
kaldıki wc de işerken özellikle rica ettim :evil:
rica edicem haftaya holiday calın 2 haftadır calmıyosunuz 🙁
haftaya goruşuruz 8)

jaaaaaan
ne demek tek gitar harikaydınz bi kere yalcıncım yok die ses sistemi bile gitti ...
senı ben burdan kınıyorum ayrıca yüz yüzede kınıcam canım
hakocum lutfen halkımızdan gerceklerı saklamayalım siz bu gunlere ek işlerle gelmedıniz mi 🙂 tesbih hazır gel sen gel...

lan ben oyle demek istemedim,konuyu saptırma ejjek sıpası..ayrıca yalcın nie gelmedi ki bende bilmiyorum..
greenday - holiday calmamalarının nedenide oydu yalcın yok die tek gitar :?
- şimdi ..sayın cevizkabugu
- cevizoğlu efendim

Kırarım o tesbihi,ne tesbihmiş aylardır bitmedi,Zeynep iş yap iş,geyik ararsan çok bizde 😆 Can oğlum 2 haftadır demişin de biz bayadır çalmıyoz lan Holiday :kaydim Ama düşünürüz kardeşim için bişiler..Cuma hakkaten korktuğumuz gibi olmadı,bir parçamız eksik de olsa(Yaçom saygılar 8) ) kusursuz bir program oldu,Cumartesi Bursa Çaçaron'la Cuma'yı telafi etti Yaço ama ne olursa olsun temennimiz bidaha olmaması tabiki :!: Yeni şarkılar ve hatta bestelerle playlist değişiyo ama birazcık daha sabır,stüdyomuz tadilatta,önümüzdeki hafta başlarız çalışmalara 😉

hakoo iş yapıoorum zaten ama
AH Bİ ANLATA BİLSEM SİZEE....
bu arada kıskanma yaconun tespihini...
sanada yumurta topuk ayakkabı alırım
uur kırmızı gömlek ergine takım elbise....
fln sizi öbür minibüsçülerin yanında küçük düşürürmüyüm ben 🙂 janlarımm bakın eskişehir fln yol yakınken gelin bi çayımı için
🙂 🙂 🙂 🙂

vaaay be bi istanbula gittik beyaz kelebeklerim bi eskişehir bi konya maşallah..
Eskişehirdeki mekan isimleri ne abes öyle yahu
Ares download programı degilmi 😆
internet kafedemi çıkıcaksınız lem yoksa 😀
neyse geyik yapamıycam daha fazla ben yattara..
bu cuma goruşmek uzre garajda

Ajan bir tek Karadeniz kaldı el atmadığımız,bi Samsun gözükebilir kısmet..Bu Cuma ordasın zaten,geçen haftayı bi telafi et,ulan Cin Seddi'ne gittin de bi İstanbul yapmadın bizim için..Zıwana-Cin Seddi ortak bişiler ayarlıyom yakın zamana,seni kapıdan sokanı .....:twisted:

hako demiş ki:
Ajan bir tek Karadeniz kaldı el atmadığımız,bi Samsun gözükebilir kısmet..Bu Cuma ordasın zaten,geçen haftayı bi telafi et,ulan Cin Seddi'ne gittin de bi İstanbul yapmadın bizim için..Zıwana-Cin Seddi ortak bişiler ayarlıyom yakın zamana,seni kapıdan sokanı .....:twisted:
Laaaaaaa olm ben istanbula hem tahlillerimi yaptırmaya hemde 2 tane tv kanalıyla görüşmeye gittim Cin Seddi tesadüfen denk geldi ..
pipiler aşkına!!!
beni almıycan demek haaaaa ühühühühhühü
not:zeynep gibi küstüm size demiyoreum dikkatinizi cekerim
😆

aaa iiki bi sustum uslu kız oldum hemen taslıoosun jaaan KÜSTÜM SANA...
ergin bişiler de orda oldugunu bıloorum 🙂 ses verr..bu arada yaçoo geçmiş olsun canım hastaymışsın uur aramıza dön erkan tanışcazz daha durr sen ...
hakocum seni azaad ettım sadece öpücükler 😛 sevioorum sizi
NOT:konserde kapıda ben durcaam jaaan gıremesın die oki 😛

spider_in_mud demiş ki:
ergin bişiler de orda oldugunu bıloorum 🙂 ses verr..bu arada yaçoo geçmiş olsun canım hastaymışsın uur aramıza dön erkan tanışcazz daha durr sen ...
ooo kaynaga düşmüşsünüz gene maşşalah msn gibi kullanıyoz şu zıwana başlığını tepem attı bak gene
erkan neden yazmıyosun buraya ??
ADSL var bak bütün gün cumshot,ebony,xxx asian indirecem diye bu forumu unuttun hahahahahahahahahahah
yafruuuuuuu
ayrıca Msn de lak lak edipte buraya bişi yazmayan diger grup elemanlarını kınıyorum
BöÖÖöö

maresalx demiş ki:
spider_in_mud demiş ki:
ooo kaynaga düşmüşsünüz gene maşşalah msn gibi kullanıyoz şu zıwana başlığını tepem attı bak gene
erkan neden yazmıyosun buraya ??
ADSL var bak bütün gün cumshot,ebony,xxx asian indirecem diye bu forumu unuttun hahahahahahahahahahah
yafruuuuuuu
ayrıca Msn de lak lak edipte buraya bişi yazmayan diger grup elemanlarını kınıyorum
BöÖÖöö
ee senden vakıt kalmıoo ki sus lem bıras msne cevıren belli
zıwana artık müzigi bırakıp standup a baslııcakmiss jann sende gıt katıl oki 🙂

Bar programları yavaş yavaş azalıcak doğru duymuşun Zeynepcim de stand-up bozar bizi,para yok artık o işte :roll:
İstanbul'a doğru hafif bir kayış ve stüdyomuza kapanarak kendi şarkılarımıza yoğunlaşma söz konusu..Hayırlısı olsun..

Çok ateşli bi geceydi 😆 Sen ve Eko'ya ithaf edicem o şarkıyı,albümde de yazmazsam şerefizim 8)

Bu arada bu gece (Cuma) Garage'dayız..Bu gece değişik bir gece,gelen öğrenir :?

Bunun dışında 14 Şubat Sevgililer Günü programıyla Salı günü Çaçaron'dayız..

Geri