Laaaaaaa olm ben istanbula hem tahlillerimi yaptırmaya hemde 2 tane tv kanalıyla görüşmeye gittim Cin Seddi tesadüfen denk geldi ..hako demiş ki:Ajan bir tek Karadeniz kaldı el atmadığımız,bi Samsun gözükebilir kısmet..Bu Cuma ordasın zaten,geçen haftayı bi telafi et,ulan Cin Seddi'ne gittin de bi İstanbul yapmadın bizim için..Zıwana-Cin Seddi ortak bişiler ayarlıyom yakın zamana,seni kapıdan sokanı .....:twisted:
ooo kaynaga düşmüşsünüz gene maşşalah msn gibi kullanıyoz şu zıwana başlığını tepem attı bak genespider_in_mud demiş ki:aaa iiki bi sustum uslu kız oldum hemen taslıoosun jaaan KÜSTÜM SANA...
ergin bişiler de orda oldugunu bıloorum 🙂 ses verr..bu arada yaçoo geçmiş olsun canım hastaymışsın uur aramıza dön erkan tanışcazz daha durr sen ...
hakocum seni azaad ettım sadece öpücükler 😛 sevioorum sizi
NOT:konserde kapıda ben durcaam jaaan gıremesın die oki 😛
ee senden vakıt kalmıoo ki sus lem bıras msne cevıren bellimaresalx demiş ki:ooo kaynaga düşmüşsünüz gene maşşalah msn gibi kullanıyoz şu zıwana başlığını tepem attı bak genespider_in_mud demiş ki:aaa iiki bi sustum uslu kız oldum hemen taslıoosun jaaan KÜSTÜM SANA...
ergin bişiler de orda oldugunu bıloorum 🙂 ses verr..bu arada yaçoo geçmiş olsun canım hastaymışsın uur aramıza dön erkan tanışcazz daha durr sen ...
hakocum seni azaad ettım sadece öpücükler 😛 sevioorum sizi
NOT:konserde kapıda ben durcaam jaaan gıremesın die oki 😛
erkan neden yazmıyosun buraya ??
ADSL var bak bütün gün cumshot,ebony,xxx asian indirecem diye bu forumu unuttun hahahahahahahahahahah
yafruuuuuuu
ayrıca Msn de lak lak edipte buraya bişi yazmayan diger grup elemanlarını kınıyorum
BöÖÖöö