ZıwanA (Alternatif) - Bursa

• Konuyu açan Konuyu açan hako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efet arkadaslar haklısınız.. en azından size haber wermemiz gerekiodu..ama CARSAMBA kesin PULPtaiz...

ya canim son 1aydir muzikle urasamaz olduk(grupca) artık nasl boya yapılır nasl hacr yapılır onları orendim.. :? ama kaba insaati bitti bugun (birasdan cıkıorum) tasınmayaa baslicaz.. studyomuzda misafir salonu dahi war..artik bursada olduun zaman bi kahvemizi içmeye gelrsin, :roll: neyse cnm tel ettiler ben cikiorum..opuyorum 2nizide..carsamba gorusmek dilegyle.. 😉

ChucK demiş ki:
efet arkadaslar haklısınız.. en azından size haber wermemiz gerekiodu..ama CARSAMBA kesin PULPtaiz...

ya canim son 1aydir muzikle urasamaz olduk(grupca) artık nasl boya yapılır nasl hacr yapılır onları orendim.. :? ama kaba insaati bitti bugun (birasdan cıkıorum) tasınmayaa baslicaz.. studyomuzda misafir salonu dahi war..artik bursada olduun zaman bi kahvemizi içmeye gelrsin, :roll: neyse cnm tel ettiler ben cikiorum..opuyorum 2nizide..carsamba gorusmek dilegyle.. 😉
yaçoo orası benim odam bi kere yanniş yasmişsınn 🙁

Cuma Garage programını soranlar için: Garage Bar'da organizasyonlardan sorumlu Mevlüt arkadaşımız bize bu Cuma programımız olduğunu söylemişti,aksi bi haber gelmedi kendisinden..Söz agızdan 1 kere çıkar mantığıyla bu Cuma Garage'da Cuma gecesi grubu olan Zıwana sahne alıcak ama..ama :roll: (devamını Cumartesi sabahı yazarım duruma göre)

yani şimdi cuma 4 grup mu sahnedeyiz? yok hatta metallica ve megadeth'i de sayarsak 6 yaptık... alla allaaaa... anlamadım ki ben bu işi... :? hadi hayırlısı ne diyelim... mevlüt nerdesin olm gezme istanbullarda dön artık!

Alisan istememis Megadeth'i... Alisanı ikna etmee gitmis istnbula.. 😛
neyse yarin bizde istnbuldaiz olmadi bide ben konusrm... 8)

Yarin gece TAKSİM PULPTAIZ... :icelim

neyse hako yazar...bole renklı renklı falan..o daa ii bilio bu islerii.. 😉

11 mart sahnede zıvana

arkadaslar 11 martta konyada sahne alacak grub grub bence süper dinlemenizi tavsiye ederim söle söliim bi kere elemanlar manyak gökhan abiyi cok severim wala bi tanedir kendisi😀

Re: 11 mart sahnede zıvana

sizzle demiş ki:
arkadaslar 11 martta konyada sahne alacak grub grub bence süper dinlemenizi tavsiye ederim söle söliim bi kere elemanlar manyak gökhan abiyi cok severim wala bi tanedir kendisi😀
nedir bu ?
kafamız mı güzel ? 😆 ben bişi anlamadım bu mesajdan
eet sizzle nickli arkadaşıma burdan
"sen hiç ateşböceği gördün mü ?" diyorum ve noktalıyorum
esen kalın

Geri