Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başrollerinde üstad Robert De Niro nun ve en sevdiğim komedyenlerden Ben Stiller ın olduğu harika iki film 2. filmde bir diğer üstad Dastın Hoffman kadroya katılıyor izleyin izetin gülmekten karnınız ağrısın 🙂
Birincisini izlemedim ama yeni çıkana gitme fırsatı buldum geçenlerde ve beğendim açıkçası. Hatırı sayılır derecede güldüm desem de yeridir. Gaylord Focker ya 😀 Türkçeye uyarlayıp düşünsene böyle bir adın olduğunu 🙂
hahaha o süperdi ya 1. sinin türkçesini izledim ben postacı geliyo Gay Siker hanginiz falan diyo benim diyo elemanımız en son ilkokulda bana böyle seslenmişlerdi falan herkes galda geçiyo 😀
Bu arada ''Affetmeyen'' ( 😀 ) arkadaşımın bahsettiği minik elemanda apayrı hakikaten. Bir çocuk bu kadar mı tatlı olur be arkadaş. Yemin ederim çocuk yapasım geldi filmden çıktıktan sonra 😆
Bu arada ''Affetmeyen'' ( 😀 ) arkadaşımın bahsettiği minik elemanda apayrı hakikaten. Bir çocuk bu kadar mı tatlı olur be arkadaş. Yemin ederim çocuk yapasım geldi filmden çıktıktan sonra 😆