Sinan Güngörer

Blackstar HT-5rh ve HT112 kabin sound test (Guitar: Yamaha SG-1000)

Signal Chain
Yamaha SG-1000 --- Maxon OD-808 --- Blackstar HT-5rh --- Blackstar HT112 Cabinet (in isolation box) --- Shure Beta57A & MXL r144
Enjoy!
valla o simulasyonlari denemedim ama denedigim kadariyla simulasyon dunyasinda, axe fx ultra da dahil, gercek amfi/kabinle yaptigim soundlarin yanina bile yaklasamadim. Bu durumda sorun simulasyonlarda degil, bende. Gercek preamfi ile birlikte power amfi ve kendi kabiminden capture ettigim IR ile baya guzel tonlar cikarttim. Bunu da nasil yaptigimi, karsilastirmali bir videoda anlatmayi planliyorum. Ama sadece simulasyondan sinifta kaldigimi itiraf etmeliyim.

Ama yazilimlarla cok guzel soundlar cikaranlar da var. Ayrica bir simulasyon olmasa da Kemper'in basarisi ortada. Ilerde Kemper gibi calisan yazilimlar da cikar diye tahmin ediyorum. Sonucta o da bir yazilim...
 
O cumle; Gercek preamfi ile, 'power amfi simulasyonu' ve kabinimden capture ettigim IR. seklinde olacak (edit olmamasi kotu olmus :) )

Preamfinin 'send' ya da 'output' cikisindan ses kartina girip, revalver'dan bir power amfi simulasyonu acip (amfi degil, sadece power amfi simulasyonu, ben rectifier power amfisi koyuyorum, sanirim ismi flathill) ustune impulse response'la kabin simulasyonu yaptigimda, ton gayet gercekci oldu. Gercegi ile karsilastirma videosu da hazirlayacagim bir ara.
 

Medya bilgisi

Kategori
Diğer Medyalar
Ekleyen
Sinan Güngörer
Eklendiği tarih
Görüntülenme
2,574
Yorum sayısı
12
Puanlama
0.00 yız 0 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst