hackeiommi

Dinakord Vintage Handmade Turkish Tube Amp (With the new JJ ECC803S and EL84 tubes)

Yerli yapım amfime geçen sene kendi mütevazi şartlarımda ortaca halli bir makine ile kaydettiğim demo. Kış vaktiydi, biraz dondum tabii. Çalımda bu yüzden pek özenli sayılmaz ama, en azından 1970'lerde her türlü imkan kısıtlılığına ve yokluğa rağmen nasıl bir işçiliğe ve üretme kapasitesine sahipmişiz görülsün de istedim. Pedal falan yok, sadece gitar ve amfi. Gitar takasladığım 498t 490r manyetikli 94 Epiphone Sg G400. Umarım birilerinin işine yarar.
evet evet kesinlikle o,üretim bandı da tek yerden değil sanırım, italyan üretimini görmüştüm kafa kabin olarak.
 
Bu arada ekipman vs olsun ve de bu amfinin üretiminde bulunmuş kişilere ve firmaya ulaşılsın ben belgesel çekimine razıyım.Sponsor vs olsa bir de(parasal amaçtan ziyade sadece masraflar karşılansın yeter), yakın zamanda bir fotoğraf ve film atölyesinde çalışmaya başlama ihtimalim var.Eğer ola ki bu durum gerçekleşirse ekipmanların tamamını severek ben karşılarım.Yanlış anlaşılmasın elimde şu an çekim yapacak hiç bir ekipman yok.Montaj yapabileceğim ekipman var sadece elimde.Valla ekip vs olarak bu belgesel filmi(olursa eğer) festivallere vs bile göndeririz.Hatta (sanırım benzer bir festival yoktur) müzisyen ve müzik filmleri festivali de yapılabilir :) Film müzikleri konusunda sıkıntı olacağını sanmam :) kendi kayıtlarımızı kullanırız :)
 
Sponsıorluk ile ilgili olarak Atlantik ile görüşebilirsin Sonuçta iyi reklam kendileri için de.
 
Olabilir aslında işlerimi yoluna koyduktan sonra bunları kullanabilirim.Firmanın kendi üretimi olarak sadece case ve kablo kanalı ürünleri var yanlış görmediysem,hoşlarına gidebilir bu.
 
Müzikleri Dinakord amfi ile kaydetmemiz gerekli yalnız:) Ya da Kemper sahibi bir arkadaş klonlayıverecek bir zahmet:) Ama gerçekten özgün bir iş olur bu.
 
Dinakord buluruz sorun değil :) çok çokı pahalı amfiler değil.Bu aralar eğer alabilirsen ben de bir sonakord buldum bass amfisi 375 lira gibi birşeydi o parayı bulursam risk almaya değer diye düşünüyorum.
 
Öyle deme, lambalı furyasını duyan bazı uyanıkzadeler sahibindende yerli amfilere 1000 1500 çekiyorlar valla :D
 
yok abiyy onları satamıyorlar işte :) benim bulduklarımın hepsinde muhtemelen lambalar bitiktir.Onları yenileyince sanırım mafraf ve bakım dahil 1000 lirayı geçer(tahmini) güzel ülkemde genel ekipmanların fiyatının düşmesi ve ekipmanda boğulmak dileğiynen :D
 
Eyvallah :D Bence işçilikleri ne olursa olsun o dönem amfileri 500'ün üstünde satmak zaten insafsızlık.
 
Kesinlikle öyle, bir yazıda okumuştum, amfiler çok çabuk yıpranabildiğinden değer kazanmak yerine değer kaybeder gibi bir yazıydı.Ya gitarpedal da ya da buradaydı o yazı.Gerçi bakımları yapıldıktan sonra farkeder mi bilmem, geçenlerde bir satış sitesinde adam 1000 lira üzeri rakam yazmıştı kafa kabin için, tek savunması bakımlarının yapıldığıydı, 1 haftaya kalmadan ilan kaldırılmış :D
 

Medya bilgisi

Kategori
Performansını Göster!
Ekleyen
hackeiommi
Eklendiği tarih
Görüntülenme
7,197
Yorum sayısı
36
Puanlama
0.00 yız 0 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst