Yeni profil mesajları

İlanlarımı sormak isteyenler, sosyal medyadan ulaşsın, biraz baymış forum ortamları beni :)
Hello,I’m Lian,we are going to live in istanbul next month and we are musicians...I’m singer and my husband singer and guitarist...I want to creat a band and I need a giutarist and a pianist ... can you help us please?
Solist, bestekar
Ist.da grup üyeleri ariyorum
rosewood
rosewood
selamlar grubumuza vokal arıyoruz.watsapptan yazabilirsiniz 0506 749 2337

merhabada burdaki post unuzda bahsettiğiniz gibi ek %18 veya %20 ötvler kişisel alımda geçerli değil mi. mesela thomann veya başka bir yerden kulaklık,hoparlör, amfi aldığımızda sadece kdv sini mi ödüyoruz sanırım forumda birkaç ek ötvödeyen insanlar görmüştüm
sinanynr
sinanynr
Merhabalar.. ben 1500 Euro altı ya da 31 kg’dan hafif ürünler için hiç ÖTV ödemedim. Daha yeni Hollanda’dan iki adet Celestion hoparlör getirttim. Sadece %18 vergi ödedim. Eğer hoparlörün ederi 1500 euro üstü ya da 31 kg’dan ağır olsaydı, gümrük vergisi + kkdf + ötv + ardiye + kdv + gümrük komisyoncusu gibi masrafları da ödemem gerekecekti.
sinanynr
sinanynr
Cites konusunda bizim gümrük kişisel ürünlerde pek takılmıyor ama alım yaptığınız ülkeden o sertifika olmadan çıkmaz gitar!
merhaba, çalışmalarınızı dinledim ve genel olarak çok başarılı buldum lakin sözlerden pek emin olamadığım yerler oldu. eğer hala vokal arıyorsanız beni düşünebilirsiniz.
1997 yılından bu yana hayallere hayat vererek hem yurt içinde hem de yurt dışında unutulmayacak organizasyonlara imza atan FA Organizasyon, müşteri ilişkilerini samimi bir boyuta ulaştırarak dostluğa dönüştüren bir kuruluştur.
Ben de keyfi ekipman satıcam artık. Satılık Squier Bullet Strat, 8 trilyor dolar. Pazarlıksız, çünkü keyfi, yalı ya da it şirketiyle takas düşünülür.
burck
burck
Vay be, seneler sonra bir gireyim dedim; kimi gördüm. Maydanoz gitar yarışması solosu diyorum, kandırdım diyorum. Ağlamıyorum, gözüme pena kaçtı.
osmancigil
osmancigil
Selamlar :)
  • Beğen
Tepkiler: burck
Tüm içeriği ve ayrıca taşıma çantası ile birlikte sadece evde kullanılmış... 2250 TL.
Geri
Üst