Yeni profil mesajları

ipad ve pc uyumlu ses kartı arıyorum. Steinberg ur12 olursa pek hoş olur ama diğer modellerede açığım. Satanlar ylaşırsa sevinirim.
Kosmos gitarları deneyen var mı? Klavye radiusları kaç merak ediyorum? Birde fret işçiliği SX2ten iyimidir? Zuahle gidip deneyecem ama radiusu 12 ustundense boşuna gitmeyeyim.
Patlatıcam kahkahayı az kaldı :D
  • Beğen
Tepkiler: thelonerofmars
barrios
barrios
Sorma Kerem ya... Kabahat bizde, yanıt yazıyoruz:)
Kerem
Kerem
Abi harbi harbi süpheleniyorum artık troll olmasından. :D
masterofmasters
masterofmasters
Troll, kesin troll.. ben cevap yazmıyorum ama keyifle takip ediyorum..
  • Beğen
Tepkiler: Kerem
Hayatımda gördüğüm en saçma sahnelerden birisi zamanında doğuştan işitme engelli olan birisinin yetenek sizsinize çıkıp gitar çalması ve orda ki herkesin alkışlamasaydı. Dediğim zalimce gibi geliyor ama hicbir mantığı yok.
90larda üretilmiş Kore malı bir Washburn alınır mı? Çift yönlü tremoloya sahip MG340 Mercury II.
malikgirmez
malikgirmez
@barrios yakınımızda bir ilde satılıyor gidip deneme şansım var evet fakat tek korkum tremolo yarı yolda bırakır mı acaba...
Gökhan
Gökhan
Köprü kötü değilse durumu düzgünse alınabilir.
Single_FACTOR
Single_FACTOR
90 lar üretimli bir Kore Nuno bettencourt signature a shiptim. Bir süre sonra cilasını ve boyasını söktüm, alttaki ağaç çürük ve ıslaktı. Wahsburn un sadece o yıllardaki USA üretimleri çok sağlam ve tutulan modellerdi. 90 lı yılların sonu - 2000 lerin başındaki piyasayı tünele yakın stüdyom olduğu için iyi hatırlıyorum. Çalınır ama değerli/klasik/ muamelesi yapmayın. Sıradan, vasat... fazla birşey beklemeyin.
Alcatrazz grubu ile MSG coverlayan 20 yaşındaki Malmsteen... Kütür kütür vuran bir pena, çekiç gibi tuşe, cayır cayır Strat tonu... Artık adamın şu anki harala gürele halini hiç dinlememek ve bildiğim gibi hatırlamak istiyorum. (Not: Şarkı da bir şaheserdir bu arada...)
https://www.youtube.com/watch?v=cY6pm6_YvMQ
V
VanHalen
Henüz good ama god olmadığı dönemler hem iyi çalan hem kıvraklık ve özgünlüğünün zirvesinde olduğu dönem kibirin bir adamı nasıl bitirdiğinin ibretlik resmi şimdi adamı dinlemek değil söyleşini izlemek bile zülm geliyor ferrari logolar 200 tane fender içine başka 70 lik stratı fırlatmak en iyisi en çalanı benim saksı değilim ben havası ben de malesef alcatraz günlerini çok sonradan keşfetmiş gruptanım
Wasp
Wasp
Ben bu grubu bilmiyordum şimdi öğrendim. Normalde Malmsteen dinlemem ama bu şarkı çok iyiymiş.
Uzun zamandır şu 3000e adeta güneş ışıltısı gibi parlayan blade gitarı almak istiyorum. Ilk defa imkan buldum ve gitar satılmış. Hayat işte böyle bir sey sevgili arkadaşlar.
  • Beğen
Tepkiler: barrios
barrios
barrios
Tahmin ettiği gitarsa şayet, çok bile bekledi... Aylardır satılıktı, hatta gitar arayan bir arkadaşın başlığına "ihtiyacım olsa gözüm kapalı alacağım gitar" diye yazmıştım.
Forumun yeni trolü voodoveleti arkadaşlar. Haberiniz olsun.
Grundar
Grundar
:D Ahh ahh, her yerde var bunlardan, sevgili Barrios 1-2 gün daha troller sonra gider...
barrios
barrios
Başlık bile artık gözükmüyor; müdahale gelmiş anlaşılan:) Bu durumda kullanıcının başlığı açanla ilişkili olduğu düşünüldü herhalde...
Grundar
Grundar
Birilerinin zekasını küçümesersen, başına bundan başka ne gelebilir ki?
Marka takıntısı olan arkadaşlar, şu ara fırsatçıların ekmeğine öyle yağ sürüyorsunuz ki:)
Cem Köksal nerelerde ya?
Racsen
Racsen
Ben de geçen denk geldim o markaya da baktım orası da kapalı, internetten de silinmiş bir anda gibi 2 sene önce. garip geldi :)
barrios
barrios
Bu ülkede melodik rock macerası anca bu kadar ne yazık ki. İngilizce zaten handikap, sonra tabii Türkçe'ye döndü ama o da tutmadı herhalde. Aslında bu alanda çok daha kaliteli iş çıkarmış "Kontrast" diye bir grup var, ama onları bilen yok ne yazık ki.
V
VanHalen
Rock dünyasının çakma erol egemen'i sen joe lynn turner ile konserler ver sonra azalarak değil hemen bit. En son kemper review yapıyordu sonra ufuktan kayboldu. Nasıl ve nereden para kazandığını ben de merak ediyorum
Geri
Üst