Yeni profil mesajları

Merhaba,

Baterist olduğunuzu yazmışsınız verdiğiniz ilana. Kendi şarkılarımı çalıyorum. Böyle bir projeyi düşünür müsünüz?
Merhabalar, alternatif rock tarzında olan grubumuza bas gitarist arıyoruz. Uzun zamandır birlikte müzik yapıyoruz ve yaş ortalamamız 32 civarında. Fırsat buldukça sahne alıyoruz bir yandan da bestelerimizin kayıt sürecindeyiz. İlgilenirseniz 537 720 2874 numarasından iletişime geçebiliriz.
İzmir'deyim, full brutal/scream vokaller yapıyorum. En çok ilgilendiğim tür deathcore/death metal. İletişim için buradan ya da instagram @vondenevue hesabıma mesaj atabilirsiniz. Örnek kayıtlarım:


Selamlar, Taksim tünelde Briken aliu var Caner yönlendirdi beni dersen yardımcı olur fiyatı hem uygun hem de işinin ustası bir luthier dir.
ex masterofmasters since 2006.. ondan öncesi de var, 2003..
Melodisiz dakikalar içinde şarkı sözü yazıp kendi aklımdan groove oluşturabilirim, bununla birlikte vokal performans sergileyebilirim. Müzik hayatımda sahip olduğum tek şey ve tek ilgilenmek istediğim şey, tüm kafam müziğe çalışır. Bunun yanında felsefeye ve sanatın diğer dallarına da ilgi duyarım.
İngilizce seviyem C1 sularında olduğundan bestelerimde rahatlıkla ingilizce kullanıp telaffuzlarımın da doğru olmalarına dikkat ederim.
Jeff Buckley, Eddie Vedder, Anthony Kiedis, Jay Kay, gibi solistlerden ilhamla şarkılarımı besteleyip söylüyorum. Betty David, Alice in Chains, Pearl Jam, Jamiroquai, RHCP, Jeff Buckley, Sublime, The Doors, Daft Punk, Blur, Gorillaz, Amy Winehouse, Pinhani, Faith No More, Sade, The Smiths, Phil Collins, Fleetwood Mac, Bill Withers, The Cure gibi gruplardan fazlasıyla ilham aldığımı söylemeliyim.
Geri
Üst