Yeni profil mesajları

Hocam merhabalar V gitar arıyormuşsunuz elimde tam size göre bir gitar var. Instagramım @Xwinsus buradan ulaşabilirsiniz.
Selamun aleyküm hocam cubase de bahsettiğin buffersize lar nerden ayarlanıyor ?
Selamlar.
Ben Mehmet. Uzun yıllar solist olarak sahne deneyimim oldu.
Istanbul da bir grup arıyorum.
Linkten sesimi dinleyebilirsiniz. 05335421102
merhaba ilanını gördüm onun için yazıyorum hala arayışın devam ediyor mu?
Classic Rock,Hard Rock ve PopRock cover ile İngilizce-Türkçe:Beste oluşumu için Baterist,Klavye,Gitarist ve Bas Gitarist istiyorum.
Kendim Solist ve Lead Gitaristim.
Müziklerim için link:

masterofmasters
masterofmasters
Tebrikler, bence gayet başarılı işler.. Her şeyi tek başınıza mı yaptınız bilemiyorum ama kafa yormuş insanlarla kollektif çalışmayla çok daha iyi işler çıkacağı ortada.. (Youtubedaki tüm çalışmalarınızı dinledim.. Benim kulağım için bazı yerleri sadeleştirip, bazı yerleri soslamak lazım, ama dediğim gibi benim için bu sadece).. Umarım devamını getirirsiniz..
Piyano, gitar çalıyorum ve geri vokal yaptığım oldu. Tek istediğim aşık olduğum şeyi yapabilmek ve amacıma ulaşabilmek.
OLP MM1 uyumlu tremolo köprü arıyorum. Elinde olan arkadaşlar irtibata geçebilirler.
merhaba ben ilan için yazıyorum. eskiden müzikle uğraştıgım bir dönemim oldu ama artık uzun zamandır ilgilenmiyorum. video prodüksiyon işlerine girince uzaklaştım. ama şu aralar yeniden müzikle ilgilenesim var. en kötü çalar klibini çekerim :) bir süredir haşır neşir olmadığım için haliyle iyi durumda değilim enstrumanda. ama çaldıkca toparlayabilirim. eğer ilgilenirsen görüşüp tanışabiliriz...
1 ay sonra temelli Ankara’dayım. Djent üzerine bir şeyler yapmak isteyen, bu tarz bir grup oluşumuna sıcak bakan tüm baltadaşlara selam olsun efendim.
N
NG-Audio Engineering
Asıl Memleketim eskiden çok severdim ancak Son altı yedi yıldır gördüklerim malesef soğuttu beni.
Çocukluk zamanlarimizdaki gibi değil. ama söz konusu müzik ise ciddi muzisyenler çıkar her zaman ... Aslında Ellerinde büyüdüğüm sağlam müzisyen abilerimi de çok özledim bu paylaşımı görünce bir uğrayasım geldi :))
Geri
Üst