Yeni profil mesajları

21 yaşındayım Rock müziğin alev alev olduğu günleri kaçırdım, buraya girdiğimde forum kültürünün de alev alev olduğu günleri kaçırdığımı hissediyorum sanki içerisi tamirhane, birinin bir yerden vidası çıkıyor birinin bir yerden teli kırılıyor S.O.S atıyor ne hayallere ne de fikirlere pek rastlamıyoruz belki de doğrusu bu diyip kenara çekilmek yapmak gereken bilemedim
  • Beğen
Tepkiler: ForXaa
songlessbird
songlessbird
Konserlere devamlı gel girişken ol insanlarla tanışmaya çalış mesela sevdiğin grubun tişörtünü giyen birini gördün git konuş rahat ol metal konserleri bu yüzden güzeldir. Barlarda canlı performanslara git mutlaka ahbap olursun bence hala güzel muhabbetler yakalanır.
masterofmasters
masterofmasters
O alev alev dediğin günler 90'lardaydı.. Eee haliyle seninki pek kaçırmak olmamış.. Forum da 2008-2009 yılına kadar gayet güzeldi.. Rock müzik dinleyen insan sayısının fazlalığı, bu kültürü sosyalleşme aracı gören insanların da haliyle çok olmasını sağlıyordu.. Ama kolpacılar da çoktu 🤣🤣 .. Varoluşunu rock müzikle besleyen insanlar bulup onlarla yürümen en güzeli..
masterofmasters
masterofmasters
Ayrıca forumda birinin hayallerine, fikirlerine yorum yazmak sanki kendi hayallerini, fikirlerini yazmaktan daha kolay.. Belki sen kendininkileri yazarsan bir kıvılcım atmış olursun..
Dostum numaram 0507 987 04 44 manyetiğe talibim ya ara ya numaranı bırak yada çağrı bırak ciddi alıcıyım
Dıstum numaram 0507 987 04 44 manyetiğe talibim ya ara ya numaranı bırak yada çağrı bırak ciddi alıcıyım
Dostum satılık manyetik için numaranı yaz arayayım ciddi alıcıyım
-baadr-
-baadr-
Yada çağrı bırak 0507 987 04 44
-baadr-
-baadr-
Ben ararım dostum çağrı bırak yeter
tele jack cup nasıl bir rahatlıkmış.. yıllardır cımbızla eziyet çekiyormuşum
selamlar , uzun zaman önce msn zamanı muhabbetimiz varken çok güzel şarkıların vardı. onları günümüzün sosyal medyasından erişmem mümkünmü?
Şiddet suçlarında yasa değişikliği üzerine "ŞİDDET SUÇLARINA AĞIR CEZALAR GETİRECEK YASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTİYORUZ" adıyla bir change org kampanyası başlatıldı. Ozan Redbone der ki "İmkanı olan imzalarsa, belki can güvenliğimiz için bir damla da olsa faydası olur ey dostlar!"
Öyle bir erozyona uğradık ki, kişisel çıkarlarımızın ötesi kıymetisiz, evrenin merkezi biz. Bizden haklısı akıllısı olmaz, kalanı birer ahmak kaz. Çakal olsak da aslanız, kapkara olsak da apakız. Helal bilmez arifleriz, suçüstü yakalansak yok canım, hayırseveriz.
Ozan Redbone
Kendime bas gitarcı olarak İstanbul'da iş arıyorum genelikte arabesk ve Türk pop müziği kendim Bulgaristan'da yaşıyorum ama İstanbul'da kalacak yerim vardır bana Facebook tan mesenger ulaşa bilirsiniz Nergin Narko bass kitara
Ya hu, neredeyse kurulduğundan beri bu forumdayım, daha kimseyle doğru dürüst tartışmam yoktu, malın biri sayesinde o da oldu. Dangalak mıknatısı gibiyim bu aralar...
Ankarada Klip çıkartmak isteyen arkadaşlara piyasa fiyatından %50 indirim yaptık. Gelin görüşelim
Hocam Türkü grubu oluşturmak istiyoruz Ben davulcuyum klasik gitar ve bağlama çalan arkadaşımız da var.Vokal arkadaşla bi problem yaşadık arayıştayz daha önce bir çok tarzı denedim blues, rock, pop, alternative vs vs Türkü hiç çalmadım ve bi denemek istedim gerçekten keyifli Armonik bassslar ve groove seviyorsan Türküyle de aran iyiyse dememek istersen biz burdayız Mert:0554 732 09 98
2005 Amerikan Highway 1 Telecaster köprü manyetiği var eğer ilgilenirseniz, ilk sahibiyim.
Geri
Üst