• Adamlar sadece tarım ihracatından 94 milyar Euro kar yapıyor, biz portakalla ekonomilerine zarar verme peşindeyiz.Hak ediyoruz bazı şeyleri.
    • Beğen
    Tepkiler: Chardx ve barrios
    barrios
    barrios
    Mikroçip üretemiyorsun, inovatif ilaç sektörün yok, herşeyin ortalama ve orta düzey teknolojin var... Ortalama insanının en büyük hayali ise devlet memuru olmak. Eee... Daha ne bekliyorduk ki...
    PASLIBEYLER
    PASLIBEYLER
    Kola satın alıp yerlere döken bir milletiz. Daha yaratıcı bir şeyler beklerdim. Ne bileyim lalelerle el hareketi şekli oluşturmak gibi falan.
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Gitarı Olmayan Gitarist
    Ağlamak istiyorum...
    Tarihin en utanç verici diplomatik olayı bu olabilir.
    Wasp
    Wasp
    İşlerine geliyor mağduriyetle oy topladıkları için.
    CanTe
    CanTe
    298 sayılı Kanunun “Yurtdışı seçmenlerin oy verme yöntemleri ve genel ilkeler” başlıklı m.94/A’nın 5. fıkrasına göre; “Yurtdışında ve yurtdışı temsilciliklerde seçim propagandası yapılamaz”.
    Bu kanunu koyan hükümet, akparti hükümetidir.. Yapılan şov sadece.
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Ben bu sıkıntılarda programsızlığın, yol-yordam bilmiyor olmanın ektisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Defansta hata yaparsan rakip gelir golü atar. Kiraladıkları mekanın oranın kanununa göre sadece pazar günleri için toplantı vb. yapabilme yetkisi varmış. Ancak sahibi çıkıyor diyor ki; "Evet ama bu zamana kadar kimse birşey demedi". Neden bir ülke siyasetinin sağlığı ihtimallere, "birşey olmaz"lara bırakılıyor?
    Sınava girecek herkese başarılar dilerim. En az bir saat önceden gitmenizi öneriyorum, son on beş dakika binaya giriş olmayacak. Bol şans.
    Donnarumma Juventus karşısında 11 şuttan 9unu çıkarttı.. 99 doğumlu bu arkadaşımız 20 sene içinde tarihin en iyi kalecisi olabilir.
    • Beğen
    Tepkiler: Wuthred
    barrios
    barrios
    O kadar şuta izin veren bir defansla mecburen iyi kaleci mi olmuş acaba ? :))) Doğal seleksiyon.
    PASLIBEYLER
    PASLIBEYLER
    Milan'ın son yıllarda gösterdiği rezil performans sağ olsun, o da bir etken tabii. Ama yaşına göre iyi değil, dünya klasında iyi bir performans gösteriyor. Bozmaz kendini umarım.
    santabrod
    santabrod
    Türkiye'ye gelmezse olabilir tabi ki
    dthakankoca
    dthakankoca
    Kendine aşık genç su kenarında oturur sudaki aksine bakarmış. Ama ulaşmak sarılmak mümkün değil. Umutsuz aşkından, acısından kederinden dolayı ince hastalığa yakalanmış günden güne mum gibi erimiş. Su kenarında ölmüş. Tanrılar tanrısı Zeus, kibrinden yanına varılmayan tiplere ibret-i alem olsun diye onu güzel kokulu çiçek açan bir bitki haline getirmiş: Nergis çiçeği (Narcissus).
    dthakankoca
    dthakankoca
    Nergizin hikayesi....
    Gitar ekipmanlarında ucuzun pahalıdan kaliteli olma ihtimali var mı? Sıfır fiyatı olarak. Kişisel zevk değil de cidden kalite olarak.
    PASLIBEYLER
    PASLIBEYLER
    Fabrika çıkışlı gitarlar mesela, aynı müziğe hitap edip ben 10 istiyorum o 7 istiyor ama benden kaliteli.
    1nsanetr
    1nsanetr
    1000-2000 TL arası gitarlarda fazlası ile geçerli bir durum. Amfilerde ise bence çokta geçerli bir durum değil. Amfiye verilen paranın karşılığı çok daha net bir şekilde alınıyor.
    haşmet
    haşmet
    distribütörlerin çoğu markada bizi fena öpmesi de ayrı sıkıntı. örneğin çoğu schecter gitarı normal fiyata alırken fenderin teli bile kat kat daha pahalı. tüm fiyatlar dünyayla paralel olsada daha ucuzdan daha kaliteli çıkar.
    İstifa diye bağıran taraftarları polis ile tribünden göndermek? Malum şahısın futbol şubesidir aziz yıldırım.
    Chardx
    Chardx
    3 Temmuzu yaşamış bir başkan buna izin veriyor. Daha doğrusu bunu yapıyor. Şaka gibi bir ülkeyiz. Sonra sen çık Atatürk'ten Cumhuriyetten bahset.
    Kuru bamyanın kilosu 150 lira olmuş. Artık bir kaç tane alıp anneler gününde kolye şekline getirir hediye ederim valideme.
    Gitar yapmak istedim.3-4 Yıl ne kadar sürerse sürsün. 45 dakika araştırma yaptım ve lanet olsun deyip kapattım. Yapanlara Allah sabır versin
    Sizce 2000 tl'ye alınabilecek en iyi amfi hangisi? Çalınmak istenen tür ağırlıklı olarak thrash metal ve civarı. Fiyat100-200lira artabilir.
    Metal müzik yapmak amacı ile kaliteli bir ses almak isteyen bir insan, kaç tl'yi gözden çıkartmalı sizce?
    CanberkPolat
    CanberkPolat
    İyi bir ses kartı japon bir jackson kayıt bilgisi kurcalaması vs 2000 bine halledilir diye düşünüyorum ektra olarak trial Bias Fx veya kırılmış her yola gelir
    barrios
    barrios
    En kaliteli ses, iyi çalarak çıkartılan sestir. Temiz ve ritmik olarak kuvvetli çalmaya odaklanın. Olay oradan başlıyor ve bunun kıymeti para ile ölçülebilecek bir şey değil. Diğerleri teferruat: Sadece bilgisayar üzerinden çalacaksanız tek bir yazılım ile de sorun çözülür. Ama gitar konusunda bütçenizin yettiğinin en iyisini alın derim. Seçerek alırsanız Kore malı bir Schecter pek çok işinizi görür.
    PASLIBEYLER
    PASLIBEYLER
    @barrios Öyle tabi de her zaman değil. Benim ekipmanlarım cidden kötü ve çıkan ses tiksindirici. Gerçi artık amfiden cızırtılar geliyor, gitarın kabloları koptu. Sıfırdan bir şeyler almam gerek ve bu sefer 2-3 bin lira yatırmak istiyorum.
    Bu reaper programında illa gitarı mı bağlamam gerek? Pcde olan bir sesi alıp kullanabilir miyim?
    Buried
    Buried
    Kullanabilirsiniz, insert menüsünden media file seçin, seçtiğiniz dosya için otomatik olarak bir kanal açıyor zaten. Mp3 wav flac hatta avi ve mkv gibi dosyaları destekliyor.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst