ritual kullanıcısının son içeriği

  1. R

    Nora (Alternative/Metal) - Ankara

    Önemli değil. Gerçi direk olarak tam bir yargı yapmam yanlış olur. Diğer parçaları dinlemedim. Ama gene de sizleri başarılı buldum.
  2. R

    Nora (Alternative/Metal) - Ankara

    Denemek için Ruhsuz Kadın'ı indirdim, dinledim. İlgimi çekti cidden. Hoş alternatif filan sevmem veya dinlemem. Ama grup hoşuma gitti. Başarılar dilerim sizlere. Edit: Bu arada Ruhsuz Kadın'daki 4.41'de başlayan solo güzelmiş ya =)
  3. R

    Episode 13

    Vader konserinde klavye olmadan sahneye çıktılar diye biliyorum.
  4. R

    Episode 13

    Yeni vokali gelişiyle grupta değişimler olmuş. Şahsen klavyenin gitmesi ve Vader konserinde görülen gruptaki oturaklı hal, olumlu yönler. Umarım güzel iş çıkar.
  5. R

    Zakkum

    Müzik Turkish-British olmuş. Tipten kaybediyorlar direk desem bana sert çıkarsınız. Şimdi aradan "Emo bunlar" diyenlerde çıkar.
  6. R

    Aydilge

    Bunun zamanla oturması filan yok bence. Birçok yere de üye oldum heyecanlanma duymadım. Bence yapıcı eleştiri, insanın içinden gelir. Adam gibi, doğru düzgün bir uslupla ve saygısızlık etmeden yazılabilir. İsterse ilk kez yazsın forumlara, bu insanın kendisinden gelir diye düşünüyorum. Sonuçta...
  7. R

    Anima

    Bu yazdıklarım itiraf heralde evet öyle sanıyorum. Anima'yı sevmezdim, hatta televizyonda klipleri çıktığı zaman, direk başka kanala geçerdim. Hatta içimden "Bu grubu dinlemem" diye geçirirdim. Aradan zaman geçti, arkadaşla beraber takılıyorduk. "Gel Anima konserine gidelim" en başta bir tiptip...
  8. R

    Moribund Oblivion

    Moribund Oblivion'nun klibi bu sefer daha oturaklı olmuş. Daha önceden bir klipleri vardı sanırsam. Corpse Paint'le otostop çekme, tarot falı bakmalar, kahve içmeler filan gibi Black kesimine direk uyan hareketler vardı yani.
  9. R

    Panzer (Türkçe Metal)

    Türk Metal? Türkçe Metal mi? Biri açıklayabilir mi?
Geri
Üst