rayaz kullanıcısının son içeriği

  1. R

    Duman Grubunun Ekipmanları Ve Tonları Hakkında

    "Gitar tonları konusunda özellikle son albümleriyle daha da ön plana çıkan Batuhan Mutlugil, daha çok vintage tonları tercih ettiğini belirtiyor. 1960'lı yıllardan kalma bir Telecaster ile tüm kayıtları ve canlı performansları gerçekleştiren Batuhan, amplifikatör olarak da Peavey Classic...
  2. R

    Hangi teli almalıyım?

    ernie ball
  3. R

    FENDER TELECASTER YARDIM ( mexico - usa )

    mexico ucuz american pahalıdır american kralıdır mexico kralın soytarısıdır. american ve mexico gitarın sesini profsyonel bir gitarist görmeden ayırt eder. acemi bi gitarist iki gitarın sesi arasında fark görmez. paran varsa american al derim. beyin bedava.
  4. R

    Gitar Eskitme (Squier Telecaster)

    John Frusciante'nin Fender'i
  5. R

    Gitar Eskitme (Squier Telecaster)

    aynı yüzeyi 7-10 dk arasında zımparalayarak tahtaya ulaştığımı söyleyebilirim. tabi zımpara ince olduğundan zımpara yüzeyindeki aşınmada çabuk oluyor. ikinci bir yüzeye başlarken zımparayı değiştirmek gerekiyor.
  6. R

    Gitar Eskitme (Squier Telecaster)

    sağ kolun dayandığı yer ve penanın çarptığı kısımlarda boya tabakasını ince bıraktım sanırım çaldıkça daha da aşınıp eski görünüm elde edilecektir.
  7. R

    Gitar Eskitme (Squier Telecaster)

    Bu yazıyı gitarına vintage görünümünü yıllanmadan vermek isteyen, eskimiş gitar görünümü kazandırmak isteyen arkadaşlar için hazırladım. Fender ve Squier gitarlar üzerinde genellikle poliüretan boya mevcut ve bu boyanın kalınlığı 0.3-0.5 arasında değişen çok kalın bir boya. Boya üzerinde ise...
  8. R

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    fender telecaster yada mustang
  9. R

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Gitar ->Dunlop Crybaby 535Q->İbanez TS9->Boss MT2->Boss DD6-> Anfi
  10. R

    Hangi akustik/klasik gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Fender veya gibsonun akustik gitarlarını tavsiye ederim.
  11. R

    Chorus - Delay Önerileri

    Re: Chorus - Delay ? Yardım lütfen. böyle bişeyle karşılaşan hiç duymadım. boss dd-3 kullanıyorum. başarılı sayılır. ama dd-6 veya 7 yi tavsiye ederim. özellikleri daha fazla.
  12. R

    geniş bütçe ile sıfırdan ekipman dizimi

    blues driver gereksiz olur. od3 ten o sesi yakalayabilirsin zaten. ds1 i od3 le boost edersen sağlam olur. chours gerekebilir metallica felan için. dd6 daha iyi alabilirsen dd7 al derim.
  13. R

    boss dd3 sorunu lütfen yardım edin!

    aynı sorun feedback i sona aldığımda, hiç ses kesilmiyor. sonsuz döngü içine giriyor herhalde. d.time da aynı şekilde döngü problemi olabilir. pedalın bozuk olduğunu sanmıyorum. en iyisi en sonda kullanmamak
  14. R

    SX gitarlar hakkında

    uğraşma. squier tele derim. fendere en yakın ses. hem squieri modifiye edersen fendere daha yaklaşmış olursun.
  15. R

    Fender Squier Bullet Stratocaster

    Squier strat tavsiye ederim çok sağlamdır zaten başlangıç seviyesindeyken iyi bir anfide 3000 dolarlık gitarda verseler hiç bişey anlamazsın.
Geri
Üst