Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Burada Gibson'a laf eden bir ben varım sanırım, şu ana kadar Gibson LP Standard ve SG Standard'a sahip oldum. Ayrıca hala her hafta düzenli olarak Gibson kullanıyorum(bu nasıl bir ifadedir :D), Custom modelleri hariç bahsettiğim marka ve modellerin yanına bile yaklaşamaz. :) Ancak yine de muhteşem gitarlar, bütçe yüksek olduğu için böyle bir şey dedim, yoksa tabii ki son dönemlerdeki kalite düşüşüne rağmen Gibson'ın kalitesini tartışacak değiliz. Böyle bir bütçe varken şahsen belirttiğim diğer markaları tercih ederim. Başlık sahibi amfi alacak mı bilmiyorum ama amfi konusunda katılıyorum.

Aslinda senin demek istedigin SEyi Ben basinda anlamistim
Forumu takip ediyorum ve gitar bilginin yuksek oldugunun farkindayim
Senin gibi birinin Gibson a kotu gitar demeyecegini tahmin etmek Zordegil
 
Tarz olarak çok farklı şeyler çalacağım demişsiniz ve bütçenizde 20-30 gitar alacak kadar değil,bu durumda evvela bir tane 7 telli alacaksın gibi bir şey saçma oluyor.7 telli zaten metal dışında pek bir işe yarayan bir gitar değil.Ama gerçekten çok farklı tarzlarda mı çalıyorsunuz yoksa çok farklı tarz dediğiniz bir kaç farklı metal grubu mu ?
 
hocam yukardada belirttim 2-3 gitar almak istediğimi.. bunlardan 1 tanesi 7 telli olabilir ayrıca bunu bir metal gitarı olarak çalmaktan ziyade kendi deneyimlerimi artırmak adına almak fikri vardı.
 
Geri
Üst