Ogün Sanlısoy

Ya aslında ben de biraz fazla sert çıkmışım ama ilk görünce gerçekten şok oldum. :roll: Ben Düşmez Kalkmaz'a çeker diye düşünüyordum. Neyse artık buna da şükür.
 
evet ben şahsen hiç sevmiyordum Ogün'ü ilk albümünde de ufaktım anlamıyordum müziğinden. ama yüxexes te canlı perfomansını izledim bayağı güzeldi. ama kendi türkçe parçaları hoşuma gitmiyor
 
Klibi izlerken yoruldum valla, o arka plan neydi be kardesim... Eskiden c64'lerde yukleme ekrani olurdu da annem fazla bakma gozun bozulacak derdi.. Klibi izlerken ayni hissi yasadim.. Sarkiyi mi dinleyeyim.. akan goruntulere mi bakayim anlamadim...
 
HaGaRD demiş ki:
Aksiyon değil canlı performaslı kliblerden bahsediyorum ben :roll:

Yanlış anlaşılma oldu :roll:
Klasik Ogün klibi olmasını bekliyordum bende performans falan ama klibi izleyince bende dumur olmadım değil. Görüntü kalitesi olarak ve arka fon olarak çok yorucu bir klip olarak geldi belki alışınca geçer :evil: görcez artık yoksa bu klip yalan olmuş yanii :twisted:
 
bu son klibi ve şarkıyı çok beğendim.açıkçası ferdi tayfur şarkısına yaptığı coveri beğenmemiştim.belki arabesk sevmediğim için.ama bu şarkısı gerçekten çok güzel..
 
müziini satmak??? para.. popülerlik...

ogün sanlısoy para ya da popülerlik isteseedi pentagramdan hiç çıkmazdı!
 
Geri
Üst