Ogün Sanlısoy

blackpunker demiş ki:
pntgrm_ezgi demiş ki:
pentagramdan cıkmıs muhtesem muzisyenlerden biri.. iki albumu de muhtesemdi..ücüncüsünü sabırsızlıkla beklıyorum..

pentagramdan cıktıgı dogru da mukkemel olduguna katılamıycam aynı metin gibi!! bi ara club isleriyle de ugrastı unutmamak lazım 98 99 lar gibi


sana katılmıyorum..bence ogun sanlısoy cok basarılı bir muzisyen..tıpkı pentagramdan cıkan diger muzisyenler gibi :!: ..zira metin turkcanda turkiyedeki en basarılı gitaristlerden biri..ayrıca daha once kimin hangi islerle ugrastıgı degil su anda neler yaptıgı onemli..ogun sanlısoy rockın son yıllardaki atagında buyuk rol oynamıs bir muzisyen..yeni albumunde de cok guzel islerle karsımıza cıkacagını dusunuyorum..
 
ogün sanlısoy'un başarılı olduğu konusuna katılıyorum ama metin'i asla sevemedim şebnem'i ve ogün'ü çok sevmeme ve onlarla çalışmasına rağmen..belki de demir'den sonra pentagram'a kim katılsa sevemeyecektim :)
 
ogun sanlısoyun ilk albümü kötü ama 2. albümü gerçekten çok guzel.
aylar önce telefonla yuxexese baglanmış ve ocak sonu veya şubat başı gibi albümün çıkacağını sölemişti ama albüm biraz gecikti sanırım yakında çıkar. inşallah ikinci albüm gibi güzel olur (hatta daha da iyi olacak bence)
 
abicim kim ne derse desin PENCERE süper bi şarkıydı ben dinlemekten bıkmazdım..

albümünü çıkarsada alsak..
"bende özledim bende cd'n var şuan elimde ona koşmak isterim derman yok dizlerimde"

ferdi tayfur'a da selam :p :p
 
OGÜN SANLISOY


1999'daki "Korkma" ve 2004'teki "O Gün"ün ardından üçüncü solo albümü "Üç"ü yayınlamak üzere Ogün Sanlısoy. Üç, sadece diskografideki yeri belli eden bir sayı değil, aynı zamanda Ogün Sanlısoy - Tarkan Gözübüyük - Metin Türkcan'ın Pentagram zamanlarından sonra yeniden bir araya gelişlerini de temsil ediyor


işte son haliyle OGÜN SANLISOY

Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ilk solo albümü çıktığı günden beri takip ediyorum çok samimi bir ses,yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyorum ve samsuna görmekte istiyoruz kendisini :)
 
ya bu albümün prodüktörü tarkan gözübüyük.ben geçen albümden daha iyi bir albüm olucaktır diyorum.ayrıca yeni saçlar güzel olmuş :) yeni değil aslında daha önceden hatırlıyoruz bu modeli :)

bu arada video hangi parçasının canlı performansı ?
 
Geri
Üst