Ogün Sanlısoy

bende seyredemedim dün ama şimdi http://www.yirmidort.tv/yeralti.asp a baktığıma göre yayın akışı
Cuma 03:20
Cmt. 22:15 06:15
Pz. 10:15


yeraltında buhafta
Müziğin değişen adresi yeraltında bu hafta, yeni albümüyle yerini iyice sağlamlaştıran Hayko Cepkin ve albüm ve konser planlarıyla Ogün Şanlısoy var.

Efsanelerin bu haftaki konuğu ise Türkiye’de metal müziğin en iyi temsilcisi 20 yıllık grup Pentagram var.

Yeraltı cumartesi saat 22.15’de 24 ekranlarında…

:D
 
Ogün Sanlısoy size sesleniyor..
Koyvermeyin,oy verin...

adszlx2.png
 
kenan_evren demiş ki:
yasin_ibar demiş ki:
kenan_evren demiş ki:
En ufak eleştiriği kaldıramayıp hazmedemiyorsanız bu işe hiç girmeyin.

Ne uzatıyosun kardeşim. Beğenmiyorsan girme. Zorla almıyoruz ya sizleri foruma. O bizim işimiz ,biz öyle istiyorsak öyle olur. Beğenene eyvallah beğenmeyene güle güle bu kadar basit. Kapatın bu konuyu uzamasın...

1,"Sen kalk it ürür kervan yürür" diyerek karşındaki kişiye hakaret et ondan sonra utanmadan birde konuyu ben uzatıyormuşum gibi beni şuçla bu işler bu kadar basit değil (YASİN) Sana kullandığın kelimeyi aynen iade ediyorum kötü söz sahibine aittir ,kişi kendini nasıl biliyorsa karşındaki herkesi öyle sanırmış
2, Ben forumda konuyu kapatmak için arkadaşına atışma problem varsa özel mesaj at dedim o kalkmış hala forumda sallıyor Sizin karşınızda çoluk çocuk yok , Öyle kes sesini defol git diyerek insanları susturamazsınız.
3,Cevap gelmezse bu son mesajım ama cevap vermek isterseniz kullanacağınız kelimeri secerek kullanın ilerde aleyhenize dava konusu olmasın denemesi bedava.

" İt ürür kervan yürür " atasözüdür , hakaret değildir.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=it+urur+kervan+yurur


Burdaki yorumlardan ne demek istediğim açıktır. Ayrıca sen niye üstüne alındın , orda ben genele yazmışım gitmiş. Sana özel yazdığımı nerden çıkardın. İsteyen üstüne alınır, alınsa da hakaret değildir. Mümkün olduğunca sana cevap vermeyerek bu konuyu kapatacağım. Çok zor durumda kalırsam yazarım.
 
Geri
Üst