Cemiyette Pişiyorum (Punk) - İstanbul

asıl bunun yanına (punk) yazan terbiyesiz kimdir ya? saçmalamayın silin onu.. bakın kaç seferdir diyorum: pank grubundan adam olmaz. hatta bazı ciddi işletmelerin yöneticileri olmasa da gruplarla ilgilenen adamları var ki, bu foruma bakıyorlar. ve soruyolar: ne yapıyor bu grup "pank" mı?

pank konseri yapmak istemeyen işletmeciyi açıklamıştım daha önce de: seyircinin ortalığı dağıtması bir yana, ortası açık bırakılarak önlkenecek bişeydir. ama pank diye çıkan yüzlerce grubun çoğu öncelikle yeteneksiz ve cahildir. ondan sonra 20-30 kişilik bir arkadaş grubunun ötesinde bir seyirci kitleleri olduğu meçhuldür; bu seyirci kitlesinin de bir kısmı genelde 18 yaşından küçüktür ve başkasının kimliğiyle konsere girerler, ve hemen hepsi de barın önünde arkasında etrafında, kapıdan girmeden önce ya da arada çıkıp dışarda içerler. sonuçta pank konseri yapmak işletmeci için potansiyel bir başbelasıdır. bu işletmeciyle grup arasında yaşanan sorunlardır.

diğeri de grup ile potansiyel dinleyici arasında olacaklar. azönce dediğim gibi o kadar çok pank grubu diye berbat beste, saçma sapan kayıt var ki ortada; şurada yeni grup bulayım, yeni demo dinleyeyim diye aranan birisi için "pank" son seçim olacaktır. açıkçası ben bıktım pank demosu diye çıkarılan şeylerden. genelde bu çocuklar isteseler her tür müziği yapabileceklerini, ama isyankarlıklarından dolayı, içlerindeki coşkun vahşi duyguları açığa sadece bu yolla çıkarabileceklerinden pank rak yaptıklarını iddia ederler ki tabii ki koca bir yalandır bu.

işte bu sebeplerden, olmadık gitar rifleri ve emsali görülmemiş vokalleriyle hemen herkesten ayıran cemiyette pişiyorum'u öncelikle şu "PANK"lardan bi ayırın. kim yazdıysa onu bi silsin.. ki dinlediğinizde de bir pank hırçınlığı bulacak olsanız da, müzikal olarak gerçekten kolay kolay kategorize edemezsiniz cemiyeti... benden bu kadar..
 
ki dinlediğinizde de bir pank hırçınlığı bulacak olsanız da, müzikal olarak gerçekten kolay kolay kategorize edemezsiniz cemiyeti... benden bu kadar..
----------------------
işte zaten cemiyeti anlatanda buydu hakkaten.. gerçekten kaliteli müzik icra ederler...
 
valla kerem cohk güzel acıklamış...eline saglık... artk bırakalım bu ayakları müzik olsun asıl amaç..nese cemiyeti tekrar aynı kadro ile bi baska konserde görmek dileğiyle...
 
bu başlığı ben açmıştım ama sadece "cemiyette pişiyorum" olarak herhangi bi niteleme yapmadım kim değiştirdi bilmiyorum seyirci rahat olunca biz de rahat oluyoruz
 
13 OCAK ******** Abon (imam adnan sokak-dorock barın üstü)/Taksim
cemiyette pişiyorum
not made in china
rumblefish

saat19.00
giriş 5 ytl
 
20 ocak mimar sinan üniv. g.s.a

Özel bi parti...
dışarıya kapalı ...
okuldan olanlar yanlarında dışarıdan birini getirebiliyolar..
giriş paralı ama ne kadar bilinmez (muhtemelen 5 ytl)

***cp
***rumble fish
***ayyuka
***ı.b.skati

sahne alacak
gece yapılacak bi organizasyon..
ve iç salonda olacak...yani kapalı alanda..
 
oblivion demiş ki:
20 ocak mimar sinan üniv. g.s.a

Özel bi parti...
dışarıya kapalı ...
okuldan olanlar yanlarında dışarıdan birini getirebiliyolar..
giriş paralı ama ne kadar bilinmez (muhtemelen 5 ytl)

***cp
***rumble fish
***ayyuka
***ı.b.skati

sahne alacak
gece yapılacak bi organizasyon..
ve iç salonda olacak...yani kapalı alanda..

gidecez valla kaçmaz bu konserler görüşmek üzre ehhe
 
Geri
Üst