İdea

ideaya yapılan şeyler bize de yapıldı buğra çok takma o yüzden sakin ol yani..siz iyi müzik yapıyosunuz kim ne yaparsa yapsın bunu değiştiremez..dün için de kutlarım..
 
Şimdi başlayalım konser yorumuna. Kırıcı olmayan bir dille eleştirilerimi söylemek istiyorum.
1- Cover çalarken şarkıların orjinalini çok değiştiriyorsunuz. Bazı şarkıları gerçekten çok bozdunuz. Örneğin Pentagram'dan Sonsuz. O şarkıyı çalacaksanız bu şekilde çalmayın. Gerçekten sevdiğim bir şarkıdan ilk defa sıkıldım.
2- Davulcu gruba göre biraz üst düzey gibime geldi fakat bazı gözüme çarpan noktalar var. Aralarda olur olmadık yerlerde ritmleri çok değiştiriyor ya da çok fazla atak koyuyor. Tamam belki ortalamanın üzerinde şeyler yapıyor aralarda, bazı yerlere oturmuyor o ataklar ya da farklı rtimler.
3- Bence grup "Son 2 şarkı mı yoksa 5 şarkı mı" diye sormasaydı sahneden bu şekilde indirilmezdi. Oradaki görevli insanlar "Bunlar uzatıyor" diye düşünmeye başladı yoksa kimsenin şarkı sayısını saydığını veya dakika tuttuğunu sanmıyorum.
 
Dünkü performansınız,sizi izlediğim bir önceki performansınıza göre daha düşüktü, sanırım hastalık olayı varmış grupta..
Hasta olanlara geçmiş olsun..
Kendinize dikkat edin, ve bolca çalışın hepimizin buna ihtiyacı var..
Güzel yerlere gelmek için bu şart..
Kendinize çok iyi bakın..
Görüşmek üzere...
 
beyler bildiginiz gibi çok hastaydim dün o yüzden sahneden inince zerre orada kalcak enerjim kalmamisti fazla seyredemedim ama zaten ben gittikten kisa süre sonra bitirmissiniz(bitirmek zorunda kalmissiniz) galiba.olumsuzluklar olmus diye duydum skmayin caninizi haydi gorusuruz...
 
Arkadaşlar 9nisanda biziz deyiz mutlaka bekliyorum Emre Buğra Orçun yanız brakmazsınız inşallah.... Buarada Eren istabulda oljak sanırım biara yine hep birlikte bişeyler ayarlialım kendiniz iyi bakın....
 
Tesekkurler arkadaslar...
Junkcan cover zaten sarkiyi degistirerek calarak yapilir ayrica tabiki sevmeyebilirsin onu orda pentagram diye dinlersen sevmeyebilirsin...
 
Alc43Vol demiş ki:
Tesekkurler arkadaslar...
Junkcan cover zaten sarkiyi degistirerek calarak yapilir ayrica tabiki sevmeyebilirsin onu orda pentagram diye dinlersen sevmeyebilirsin...
Cover değiştirerek yapılır lakin sonsuz şarkısının karakteri biraz yıpranmış. Coverlar saygıyı da içlerinde barındırırlar. Şarkının ana ruhuyla çatışmazlar. Teşekkürler.
 
Geri
Üst