Bu parçayı çalmak için ne kadar kasmak lazım?

arp ile şu parçayı çalmak istiyorum Ne kadar kasmam lazım? adam gibi çalmak istiyorumm yalnız... bi de yeni başlıycam.
bi de ben nota bilmiyorum. tabı var mıdır bunun?
 
Kaliteli arp şart bu parçayı çalmak için. Gerekirse ikinci ele yönel. Ucuz arplarla bu iş olmaz. Forumda aratırsan yeni başlayanlar için arp tavsiyeleri konusunu bulabilirsin.
 
Tel değişim zamanı böbrek taşı döktürür bu.
Bu arpta floyd rose var diye mi ?

Bu arpin 12 tellisinden ve telleri cok kalin olanindan var bende, ama yan yatırıp camasir kurutma askılığı olarak kullaniyorum.

Sabit köprülü arp alman lazim @barrios
Çin, Endonezya, Kore ve Japon yapımı arplardan uzak dur onlar yan sanayi.

Eski şarkıları görmek ne guzel, ama bu sarki kötü. Bende vardı, sattım.

Çok sıkı çalışman lazım @barrios ilk 6 ay boyunca yoksa bir arp boyu yol kat edemezsin.
 
Bu tür mesajlar daha azaldı şimdi forumdan online luthier danışma hattı beklentisi var. Burada herkes uzaktan gitar danışmanıymış gitara bakmadan teller neden cızlar, gitarımın boyası döküldü tonu bozulur mu mantıksızca onlarca başlık açılıyor. Hadi bunları geçtim tel değiştircem kaç para tutar bakıma götüreceğim kaç para tutar e aç ara bir sor be böyle saçmalık olmaz ki.
 
Son düzenleme:
Bu tür mesajlar daha azaldı şimdi forumdan online luthier danışma hattı beklentisi var. Burada herkes gitar danışmanı gitara bakmadan teller neden cızlar, gitarımın boyası döküldü tonu bozulur mu mantıksızca onlarca başlık açılıyor. Hadi bunları geçtim tel değiştircem kaç para tutar bakıma götüreceğim kaç para tutar e aç ara bir sor be böyle saçmalık olmaz ki.
Bunun tellerini kendim değiştiremez miyim? 🤣
 
Geri
Üst