Metaroth

soz konusu baska grup, her fırsatta Turk milletine soven, yurt dısında bize giydirmekten baska biseye yaramayan bir araya gelmiş capulcudan farksızsa eger ve bu grubun adı da soad ise eger ve sen de onları desteklemekte ısrarlıysan senden ricam lutfen bunu yapma.. senin desteklerin sayesinde adamlar album satıyorlar para kazanıyorlar ve bu paraları yine Turkiye'ye karsı kullanıyorlar. diger parlamentolarda ermeni soykırımı yasaları olarak karsımıza cıkartıyorlar.. ve işin en uzucu yanı biz Turklerin, bize bu kadar soven bi grubu desteklemesi. sanırım bu konuda daha cok bilgilenmemiz ve duyarlı olmamız lazım.

bu yaptıgım cıkıs icin kusura bakma.
son kez soyluyorum. senden ricam bu grubun muzik hayatı boyunca Turkiye'ye ve Turklere karşı izledigi politikayı takip et. sonunda nerelere çıkacagını kendi gozlerinle gor. yoksa Ermenilerle bir alıp veremedigim yok. sozlerimi fasizanlıga cekmek isteyenler de olabilir. ama sapla samanı ayırmak lazım. arto tuncboyacıyan da ermeni ve super bir muzisyen. ama soad gibi boyle meselelere girmeden isim yapmıs biri.

lutfen biraz daha dikkat!!!
 
ya bn de szi çk seviorm ama bu düşünceye katılmıorum sonuçta soad müzik yapıo ve sen onlara para kazandırmadığın sürece sorun yok demektir gidip hiç bi zaman orjinal bşlerini almam
ha eğer seçim yap diosanzz seçimm ortada ama saçma
 
KEndimi cok kotu hissediyorum ilk defa olmasada boyLe zor bi seçim.Duygulara gore hareket etmek aptallık olacaktır.Eger Secimim metaroth'dan yana olursa bu soad dinleyemeyecegim anlamına geliyosa...bilmiyorumm.
 
Zaten sorun Soad yada Metaroth dinlemek degil.
Yada iki grup arasında secim yapmak da degil. Metaroth yolun basında bir grup.

Ama senin ecdanına, devletine sehitlerine küfür eden, asalayan ve onları sürekli karalama kampanyası yapan bir grubunun müzigini dinlemen ve hatta sevmen sorun teskil etmiyor mu?

Eger bu degerlere, yasadıgın topraklara ve devlet için sehit olanlara saygın yoksa hiç problem yok demektir. Evet Soad dinle devam et. Ama bu degerlere bu bayraga sevgisi olan insan Soad dinlemez.

98 yılında Slayer'ın alt grubu olarak Tüm Avrupada turnelediler ve Soad Türkiye'ye gelmedi. Sebebi belli ! O günlerde ünlü degillerdi ve daha o yıllarda biz grubun ırkçılğından habardar olabilmiştik.
En son Turnelerinin afişinde başı fesli ve ağzı kanlar içinde bir Türkü simgeleyen bir poster vardı! Tüm Dünyaya Türkleri kötüleme yemini etmiş bir grup.

Sokakta Camel sigarası içen insanlara ''Bu Türk bokunu içme'' diyerek uyaran ve bu kadar ufak hesaplar ile bile milletimize karalama yürüten bir grup ve bu grubunun elemanlarını müzigini dinleseniz ne olur ?

Müzikal hayatınız da biraz sahsiyetli bir yer yok mu? Olay sadece melodi midir ? grubunun görüslerinin davranışlarının hiç mi önemi yok sizce ?

Yada tüm bu olanlardan habersizce mi o grubu dinliyor sunuz ?

SADECE SOAD DEGİL, BÜTÜN BU VATAN İÇİN SEHİT OLANLARA VE SAHİP OLDUGUMUZ MİLLETİN DEGERLERİNE KÜFÜR EDİP SALDIRANLARA LANET OLSUN ! ONU HER NE SEKİLDE DESTEK OLAN YADA SEVEBİLECEK DÜZEYDE OLAN İNSANLARI DA TEKRAR BU DURUMU GÖZDEN GEÇİRMEYE DAVET EDIYORUM !!!
 
ok o afişe eyvallhh ondan dolayı tepkm ve brz soğumuşluğum var (bak. soad formu)ama bn şunu anlamıorumm bikaç yerde knserlerine gttm ve hrksn trkler ve köpekler blnmz dediği knserde öle bşy olmadı 2.ermeni ve türk bayrağının altında şarkı söyledilerr peki bu ne???
ya snçta grşlerii olarakk baya çelişkililer ama sizin de ya onlar ya biz demeniz bana çok garip geldi
 
systemm_ demiş ki:
ok o afişe eyvallhh ondan dolayı tepkm ve brz soğumuşluğum var (bak. soad formu)ama bn şunu anlamıorumm bikaç yerde knserlerine gttm ve hrksn trkler ve köpekler blnmz dediği knserde öle bşy olmadı 2.ermeni ve türk bayrağının altında şarkı söyledilerr peki bu ne???
ya snçta grşlerii olarakk baya çelişkililer ama sizin de ya onlar ya biz demeniz bana çok garip geldi

bence ortada bir yalnış anlama var. haddim olmayarak demek istiyorum ki , metaroth , ya biz ya onlar demek istemiyor. sonuçta soad , türkiyedeki tüm metal gruplarının yasal satışlarından fazlasını tek başına satıyordur :)

metaroth demek istediği , ve benimde katıldığım , ayrıca 98 den beri savunduğum görüş , bize , yani TÜRKLERE , aleni olarak ulaşabildiği her platformda saldıran bir grubun , Türkiye de dinlenmesinin çelişkisi. bu bir yahudinin , ben nazi yim demesi kadar saçma birşey.

saygılarımla,
murat
 
ya siz çıkıp sevmediğiniz bi hükümete küfür etmiyo musnz?içinizden ya da farklı yollarla?ha soad da bunu farklı bi yolla biraz daha tepkili olarak dile getirio hepsi bu...ki kaldı ki türk ve ermeni bayrakları altında konser bile verdiler :roll: :roll:
 
Metaroth oalrak ya onlar ya biz denmesi durumu soz konusu degil. Gory onu ilk sinirle yazmıs.

Ama Metaroth dinlesin dinlmesin, Türk olup da Soad dinleyen bir insan celiskiler içerisinde demektir. The Suspect abimizi yukarda cok ama cok güzel bir örnek vermiş.

Ayrıca Soad sadece Hükümüte degil. Bundan onceki Tüm tüm Türk hükümetlerine 98'den beri kac hüküme degiştirdik? düsünün... ve Türk Devletlerine tepki koyuyor. Ve asagılıyor.

Bizler bu durum karsısında sadece fikirlerimi söylüyoruz. Ve Soad'un masum olmadıgını insanlara anlatmak istiyoruz. Album kapagındada bastık küfrü.
Hala bu midesizliği kaldırabilien varsa, devam etsin ne diyelim ama Soad'dun müzigi de vazgeçilemez olamaz. Hele bir Türk için olmamalı !!!
 
bn ksnlkle böle düşünmüorum soad a gelene kadar bisrüü grup var o zamn onları da dnlemeylm yunan die ingiliz die v vs vss ama adamlar iki ülkenin bayrağı altında konser verdiler onu da geçtimm bnm bi ark serjle tanışmış fotoları bile var ve gayet olumlu knşmş trkler hakkındaa
 
ok o zaman. bursa'ya bir ara yolun düşerse sana bir belge gostermek isterim ya da tarihini falan vereyim sen kendin bulabiliyorsan bul.. 14 mayıs 2005 tarihli Kerrang! dergisini bir şekilde bulmaya çalış. orta sayfalarını aç. kabul etmek istemediğin gerçekle bir yüzleş önce ok? ondan sonra burda tartışalım seninle bu mevzuları. görüşürüz, kendine iyi bak...
 
CQC demiş ki:
ok o zaman. bursa'ya bir ara yolun düşerse sana bir belge gostermek isterim ya da tarihini falan vereyim sen kendin bulabiliyorsan bul.. 14 mayıs 2005 tarihli Kerrang! dergisini bir şekilde bulmaya çalış. orta sayfalarını aç. kabul etmek istemediğin gerçekle bir yüzleş önce ok? ondan sonra burda tartışalım seninle bu mevzuları. görüşürüz, kendine iyi bak...
Acaba bizide bilgilendirir misin bende bu konuyla ilgili tam olarak bilgilenmek istiyorum kesinlikle hepimizle paylasırmısın rica ederim.
 
Belge ve kanıtların tek tek toplarlanmasını istiyorsunuz. Hala inatla bu grubun ne amaçladıgını anlamak istemiyorsunuz sanırım, bir kabullenememe durumu var sanki...

Neden onlar için alınan tavır, Yunan yada İngiliz grubuna alınmıyor? Siz kac tane boyle Anti - Türk Fasit grup gördünüz? Yok dgeil onlarada Grave Digger gibi aynısı yapılır. Cunku kimse bu sekilde acık acık ve karalama kampanyası yürütürcesine Türklere karsıt bir politika yütürmüyor.

İki bayrak vs. bahsetmişsin; O zaman gecen yıl Soad'ın Ermeni Soykırımı için calısama yürüten bir dernege yaptıgı bagısı nasıl degerlendiriyorsunuz? Lütfen bunu cevaplayın!

Madem oyle neden 98 yılında basın acıklaması da yaparak ,Türkiye'ye gelmediler? Lütfen kendinizi kandırmayın. İşte zamanla Türkiye'ninde işlemdigi suçları kabul etmesini saglamak istiyorlarlar. 50 yıl sonra da bugunler için Kürt katliamı yapmıstınız diyecekler. Bu böyle. Milliyetcilik ile yada baska hiç bir idolojik görüsle bunun alkası yok, biraz Tarih bilen herkes bunu kavrayabilir.

Bugun bütün Amerikan gencligi Soad sayesinde Türklere ön yargılı bakıyor; bundan etkilenen de var, etkilenmeyen de.

''Camel'' bir Japon firmasının sigarası ama, Dünyada iyi yada kötü Türk ürünü olmak ile reklam yapan dogru yada yanlıs bir sekilde tanıtım saglayan bir ürün. Soad acık acık söylüyor! Sokak da bile Camel sigası içenleri bu sigarayı içmeyin diyerek uyarıyoruz bunuda ''Dont smoke this Turkish shit'' diye soyluyorlar, Kerrang da roportaj verdiler.

Ortada onlarca örnek var! En basta daha dünyaca ünlü ir grup olmadan once gelmemeleri var. Bir iki iyi niyet göstergesi olması ki bunlara inammak gercekten zor; Soad'un yarattıgı canavarı masum kılmaz.

Gecmişte yapılan hiç bir seyi tavsip etmiyorum. Yapılanlarında hepsi yanlıs idi. Bugun bu cocuklar Anadoluda muhtelen Kayseri de dogmus birer türk vatandası olabilirlerdi ama acımasız politik oyunlar iki milletin kardesligini ne hale getirdi.
Bugun hala bunu kasıyan bu grup ve hala kin tohumları eken insanları dinleyin kardesim , sevin sadece kendinizi kandırın. Ne vazgecilmez bir grupmus...
Soad Türkiye'de bir dergide posteri verildigini duysa herhalde bundan cok büyük zevk duyardı, yapmak istediklerini catır caıt yapıyorlar. Onlar acısından büyük basarı.
Soad California'da ki Ermeni Cematinin destegi ile ilk yıllarda büyüdü ve bu destekle sıyrıldı. Gecmişteki dergileri kurcalayın. Ama bunun için yaşınızın 1995-2000 yıllarında ki medyayı takip edebilemeye müsait olması gerekir.

Eger bunları da biliyor ve dinliyorsanız, nasıl İstiklal Marşı söylüyorsunuz ?
 
Yönetici Uyarısı: Başlık Metaroth grubu ile ilgili olarak açılmıştır. System of a Down grubuyla ilgili tartışmalar zaten grubun başlığında yapılıyor, buraya da sıçramasın lütfen..
 
ya siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz galiba ben para kazandırmıyorsam o adamlara ne gbi bi çıkarları olabilir ki benden ve bu çok fazla büyütülüyor müziğini dinlerim yoksa o ingili zbu yunan şu böyle dersem ırkçılık yapmış olurum bn böyle düşünüyorum sizin de ya metaroth ya biz demenizçok saçmaaa
 
Geri
Üst