Metaroth

babalar , maskenin üzerindeki kan mı? yoksa boya mı? merakıma mucip oldu.

bu arada bcc kısa bir süreliğine ertelendi. yeni tarihi en kısa zamanda bildiriyorum.
 
sadece dirge şarkısını dinleyebildim metaroth un.beğendim ama ne bileyim hiç bir zaman kendimiz olmak istemiyoruz.hep başka bir şeylere bakarak bir şeyler üretmeye çalışıyoruz.başarılar metarotha.daha da iyi olurlar umarım.
 
maskeler güzel ama ben maskeli görmek istemiorum sahnede onları yani bilmiyorum hoşuma gitmedi kendi gibi olsa daha iyi olmaz mı?

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "Z" yerine "S" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
türkiyenin en büyük nu-metal grubu olduğuna gönülden ve kulaktan inandığım grup...vokal biraz daha sert olsaymış daha iyi olurmuş ama bakalım 2. albüm nasıl olucak...bu maske olayını sadece gory yapsaymış daha iyi olurmuş ama....neyse önemli olan müzik....
 
savro demiş ki:
Kan heralde cunku en son foto da vokal'in bileginde de kan izi var

yok ya.Bu ülkede kanlı şovlar yapılmaz :)
Bileğindeki belki yediği hamburgerden dökülen ketçap ya da salçadır.Yüzündekilerde vişne suyunu nasıl içtiğini gösteriyor.

Ama Metaroth,iyi güzel ama Slipknot zaten var.Bari siz maske takmayın.
 
Arkadaşlar en son çanakkale konserinde maskeleri yoktu!çok takılmışsınız bence bu konuya ama onları tanıyanlar bilir!çok sevimli adamlar!!!hiç sert değiller(sahne hariç)!kan muhabbeti saçma geldi bana...bence de maskesiz halleri daha iyi ama seçimleri bu;bence önemli olan müzikleri!!!
 
2006 Album Calısmaları

Herkese Selamlar,

Harıl harıl 2006 yılında cıkartacagımız yeni album için calısmalarımızı sürdürüyoruz. Bir süre konserlere de bu nedenle ara verecegiz.

Yeni album hazırlıklarında yaptıgımız demo kayıtlarından ''Never Ending Hatred'' isimli yeni parcamızı ; offical myspace sayfamızdan dinleyebilirsiniz...

www.myspace.com/metaroth
 
Geri
Üst