Degika

arkadaşlar, hepinize çağatay ve kendi adıma doğumgünü tebrikleri için teşekkür ediyorum ama forum yöneticilerinin "forumun içeriğinin sapmaması ve ciddiyeti" konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyorusunuz. bundan dolayı iyi dileklerinizi bundan böyle özel mesaj yoluyla iletmenizi rica ediyorum. tekrar desteğiniz ve tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
 
Şimdiden Fırat'ın doğum gününü kutluyorum. batusch'a sonsuz teşekkür ve henüz gözlemleyememiş olsamda tebriklerimi sunuyorum. Demir'e işlerin kötü olmasına rağmen dumur olmaması ve her işte bir hıyar aramasını diliyorum. TNK'nin şu sıralar ne yaptığını merak ediyorum. Çağatay'ın dönmesiyle işlerin değişeceğine dair kalan ümitlerimin tükenmesini izlemek istiyorum. Yani yapılası çok işim var, ben hala ne duruyorum demeye çalışıyorum... Esen kalın :p
 
neden?beyaz olmadığım için mi?
neyse başlığı tekrar mirc zurna olayına sokmadan keselim burada.ben özelden fax numaramı yolluyorum sana , oradan devam edelim.
 
evet muratcım biraz zaman aldı ama sanırım az kaldı. sanırım diyorum çünkü Degika'nın elinde olmayan nedenlerden dolayı beklemedeyiz ama resmen müzik yapmak ve coşmak için kuduruyoruz. herkese sabırlarından dolayı teşekkürler.
 
Yok, bence daha var "bayağı". Ama evet, güzel olacağı kesin. En azından ben beğeneceğimden eminim :D Neyse çene yapmayayım fazla; geçtiğimiz günler itibariyle grup olduğumuzu gördük ya cümleten, gerisi kolay zaten... Zaman gerek 8)
 
Geri
Üst