Pokerhead

sevgili gençler, öncelikle yaşadığınız problemlerin aynısını hatta "daha fazlasını" biz de yaşadık, o yüzden bu olayı büyütmeyip,hepimize geçmiş olsun diyelim!!! ama şunu söylemek istiyorum eğer bir forumda grup olarak sayfanız varsa bu her eleştiriye açık olduğunuz anlamına gelir.burda herkes herşeyi yazabiliyor.eğer bunları olgunlukla karşılayamayacaksanız cevap yazmamak en doğrusu olur.bu sayfa sizin olduğu için doğru veya yanlış herşeye külhanbeyi gibi cevaplar yazmanız hem size hemde bu forumu okuyan insanlara yapılan saygısızlıktır.yapılan eleştirilerde can sıkıcı hatta hakaret içeren sözler olabilir ,herkes bildiğini okur...ama verdiğiniz cevaplar gerçekten bir müzisyene yakışmayacak derecede çocukca!!! son olarak grup elamanlarınızdan biri istemeyerekte olsa bana saygısızlık etti.bu konu uzayabilirdi ama kendisi üzgün olduğunu belirtti ve olay kapandı.herkes hata yapabilir ama lütfen önce kendimizi tanıyalım ve ona göre davranmaya çalışalım.umarım söylediklerimi dikkate alırsınız!!!
hepinize başarılar dilerim...........
 
mutistiniz tebrikler beyler yanliz teardrop ta beni cok fena aglattiniz dunyanin en gusel sarkilarindan biri...
basrilarinizin devamini dilerim


-goksun-
 
arkadaslirmdan biliorm aksiliklerin olmasi cok cok normal demonuz var bende ve sizi bilen bilio ki eminim sizi sevenlerin sayisi oldikca yuxek ve daa yolun basindasiniz eminim ilerde cok daha ii seyler cikicak ortaya moralinizi hic bozmayinn
 
BU DURUMA DUR DİYECEK BİRİSİ YOK SANIRIM!

Oytuncum herşeyimsin benim kardeşimsin,fakat öfke ile kalkan zarazla oturur derler. Neden forumunuzu böyle bir konudan dolayı kapattırasınızki?? Saçmalık, olurmu öyle şey eleştiri gelecektir tabiiki, iyi/kötü bunu sizlerde biliyordunuz evet çok ağır laflar sarfedilmiştir fakat sinirine hakim olamayıp karşıdakine sövmek yanlış olur.
Biz sizleri çok yakından tanıyoruz ve çok temiz kalpli aslanlar gibi olduğunuzu biliyoruz fakat dışarıdan insanlarda bu forumu okuyor Oytuncum hadi biz sizleri tanıyoruz ama başkalarında bırakacağınız izlenim şu an sizin alehinizedir. Ve başkalarının izlenimleride çok önemlidir çünkü siz müzik piyasasında yer alıyorsunuz ve geleceğe dair çok hoş planlarınız var ne mutlu.
Bu konuyu bence foruma yansıtmayın ve özel mesajlarınızla veya telefonda konuşarak halledin

Oytunum Sakın unutma DÜŞENE BİR TEKMEDE SEN VUR DERLER eğer sizin forumda böyle küfürlü konuşmalar yer alırsa okuyan kişilerinde asabı bozulur ve bir çok yeni kazanacağınız fan ları kaybedersiniz... Bu çok üzücü bir durum olur.

Benim senden ricaam biraz sakinleşmen ve sinirlerine hakim olman. şunuda unutmaki:

SENİ BU DÜNYADA ÜZEN ADAMIN ALNINI KARIŞLARIM BEN!!!
 
evrim anlıyorum seni ama bu dünyada benim sinirlerimi bozan çok az şey vardır. Sinirlendimmi acaip sinirleniyorum ve tatsız şeyler yapıyorum foruma yazdığım cevaplardan gördüğün gibi ama abim bak eğer bir allahın kulu tanımadığım etmediğim kim olduğu benim umrumda olmayan bana gelipte seviyesiz yorumlar yapıp insanlıktan çıkıp o kadar kötü bir gece ardından benim hayatımda sahip olduğum en büyük şeye saygıma laf ederse benim tepem atar. Gruba gelen laf bana gelen laftır. Herşeyin yeri vardır. Kimsenin o yorumları görmesi gerekmiyor. Benim sinirlerimi bu bozdu. Bizi küçük düşürmeye yönelik hareketler bunlar ancak şu kesinki kimse bu dünyada bizi küçük düşüremez. Eğer bizi küçük düşürecek bir kişi varsa o da bizizdir. İnsanların bunu bilmesi lazım. Kusura bakmayın yanlış anlamayın ama sizde beni biraz anlayın. Sürgüne de çok şansızlık olmuş sizede geçmiş olsunlarımı iletiyorum. SAna yapılan saygısızlıktanda haberim yok ama yinede kusura bakma herkim yaptıysa umarım hallolmuştur.


Pokerhead Vokal
 
Kardeşim burak benim! Bizi savunduğun için sağol yunus sana da sağol gerçekten sevindirdiniz beni. Kusura bakmayın biraz gaza geldim insanlara biraz agresifleştim ama herkez hakettiği saygıyı alır. Bu forum kapanacak çünkü ben kaldıramıyorum taş kafalı insanları. En iyisi forum olmaması. Bütün eleştiriler zamanı gelince cevaplanır ki cevaplanacakta. Siz çok iyidiniz tebrikler. Böyle boktan bir geceydi işte. Kardeşim seninle sonra konuşuruz mrk etme herşey yolunda. Göksun yorumların için çok sağol tear drop'u beyendiğine çok sevindim. Umarım gelecek bestelerimizede beyenirsin. Reşitcan sana da çok teşşekürler bizi sonuna kadar desteklediğin için. ALican sen hele hele hiç kafana takma olur böyle şeyler. Hepinize sağolum forum dışında görüşmek üzere eyvallah

Pokerhad Vokal
Oytun
 
Ne mutlu ki bir o kadar da severek dinliyeniniz var.
İşe birde olumlu yönünden bakmak var...
Umarım hakkettiğinizi düşündüğünüz, çaldıklarınızı severek dinleyen ve bolca coşan seyircilere karşı konser verirsiniz hep..
Bu ben olmam başkası olur.
Bu durumda pes etmek en kolay yol olur, size yakışmaz,hiçbir müzisyene yakışmaz, elbet daha fazla çalışmayla hakkettiğiniz yerlere gelirsiniz...
Hatta belkide bugun sizin performansınızdan hoşnut olmayan insanlar,(bunların icinde bende varım) ileride sizi çok severler....kim bilebilir ki.
 
BENCE FORUM KAPANMAMALI SADECE FORUM YETKİLİLERİNDEN RİCA EDELİM SAYFA 7,8 İ KAPATSIN ONCA YAZILMIŞ GÜZEL YORUMLARA YAZIK OLUR BU SAÇMA TARTIŞMA YÜZÜNDEN!!!!

OYTUNUM HER ZAMAN YANINDAYIM TABİİKİ...
 
Ben açıkçası Pokerhead i çok başarılı buluorm. Oytun sen bu lafları kafana takma, sizleri rakip olarak gören bazı "insanlar" sizi aşağılamaya çalışmış. Bence o teknik sorunlar olmasa herşey çok daha iyi olurdu, zaten senin ve Pokerhead'in ne kadar iyi olduunu biliorz. Umarım forumunuz kapanmaz çünkü biz buraya daha çok övgüler yağdıracaz!!!
Bu arada Bülent'i de bas gitar olmamasına rağmen durumu idare ettiği için kutluorm.
 
beyler inanın teknik aksaklıklara sizden cok ben uzuldum.. umarım boyle sanssızlıklar bir daha sizi bulmaz.. bu arada sanırım siz benim icin biraz sertsiniz.. ;)
 
şimdi arkadaşlar şöle bir gerçekte var.. kötü olunduğu bilindiği halde amanb arkadaşlarım üzülmesin diye bunları sölememenin size bir getirisi olmaz. Haydi aslanlarım yürüyün koçlarım gibi yorumlar size çok daha fazla zarar verebilir. Bana göre gelen her eleştiriyi olgunlukla karşılayarak üzerinde düşünmelisiniz.
 
Ne olursa olsun her zaman daha iyisini yapmak için çalışın.Eleştrilere kulak verin ancak sinirlerinizi bozmayın hic bir sekilde.Cok sivri yorumlar gelmiş kolay değil çok iyi anlıyorum ancak bunu lütfen kafanıza dert etmeyin.Herseyden cıkarılacak dersler vardır.Kötüyüde görmek lazım ki bu her müzisyenin mutlaka yaşaması gereken birşeydir bence.Sün gece bütün gruplar için şanssızlıktı ama olsun önemli olan tecrübe ve buda COK ONEMLİ bir tecrübeydi hepimiz için..

Tekrar söylüyorum, kendinizi üzmeyin ve kendinize olan güveni kaybetmemeye çalışıp herzaman daha iyisini yapmak için çalışın. Sonuc olarak 4 4lük performanslar ÇOK uzun tecrübelerden sonra gelir ki o tecrübelerden en önemliside kötüyü görmektir..
Kendinize ve başarıcağınıza inandığınız sürece başarılı olmamanız için hiçbir sebep olamaz..

sevgiler
 
pazar akşamı biziz konserindeydim.Kaotik'i dinlemek için oradaydım soundcheckler sırasında grubun birisinin Fuck Authority'i söylediğini duydum ve sevindim.Grup Pokerhead'miş Kaotik'ten sonra da dinlemek için kaldım.İlk şarkı Dream Theater şarkısıymış sanırım,pek dinlemem onları anlamam da yaptıkları müzikten yani kendimi yetkin hissetmiyorum bu konuda.Herneyse sıra Pennywise'a geldi.Şarkı Punk ritmleri taşıması dolayısıyla zor bir şarkı değil ve grup az hatalı!!! çaldı şarkıyı ancak vokalist arkadaşın seyircilerle dalga geçercesine şarkının sözlerini okuması okuyamadığı kısımlarda tekrar etmesi affedilecek birşey değildi.Bu şarkı bitti ardından coverlar ve besteler olmak üzere 8 civarı şarkı daha çaldılar.Şu ana kadar amatör grupların birçok performansını seyretmiş birisi olarak Pokerhead'i oldukça başarısız buldum.Nedenlerini sıralamak gerekirse

-Gitarist arkadaş gitar tonu alma konusunda biraz özensizdi ve dışarıya gelen ses kapı gıcırtısının gain'li haliydi.
-Vokalist arkadaş şarkılarda inatla sözleri okudu ve konser ilerledikçe sesi azaldı iniş çıkışlarıda oldukça başarısızdı.
-Basist arkadaşın sesi zaten az geliyordu çıkan cızırtılar dışında kendisine dair aklımda bişey kalmadı.
-Grubun ritm açısından en önde olması gereken kişisi davulcu arkadaşsa inanılmaz şekilde ritm kaçırdı şarkıların hiçbirini hatasız bitiremedi.

Ayrıca playlist hazırlama konusunda neredeyse tüm gruplarda olan durum sizdede sözkonusu.Şans eseri elime playlistiniz geçti,ben bu kadar alakasız şarkıyı bir arada çalma çabanızı anlayamadım.Son olarakta size "süfersiniz,gralsınız,heyoo" tarzı mesaj atan arkadaşlar sizleri çok iyi birer arkadaşları olarak mı değerlendiriyor? türkiye'de iyi bir yerlere gelmeye çalışan müzisyenler olarak mı değerlendiriyor? bunu da düşünün...

çok çalışıp bir gün bana bu lafları "yedirmeniz" dileğiyle...
 
Maevar kendinden neden bu kadar emin konuşuyorsun? Herkez senin düşündüğün gibi düşünmek zorundamı? Ağzımı bozmamaya çalışıyorum limitler aşılıyo. Felaket çaldığımızı düşünüyorsan birdaha bizi dinleme. Şahsi sorunların varsa buyur özel mesajla kapışalım. şuna bir son ver laf etmeyi bırak eleştiri yapacaksanda düzgün eleştiri yap. Beni uyardılar çocuk gibi cevaplar yazmışsın diye bende sildim sende kes şu çocukluğunu adam ol. Bizi seven sever sevmeyen sevmez. Eğer bizi sevmiyorsan çok üzüldüğümü söyleyemem. daha doğrusu bana ne? Lütfen şimdi sen kendi kenarına çekil bende kendi kenarıma çekileyim. VE bu arada bizim forumda bare başkalarını eleştirme söyledikleri şeylerden dolayı. Eyvallah her kimsen...


Pokerhead Vokal
 
Şimdi heffer yorumların için çok sağol hiç olmazsa en düzgün eleştiri senden geldi ancak sana söyliyeceklerim var. Şimdi sen bizi önceden dinlemedin. Ama onlar dinledi bizim kapasitemizi biliyor. Bestelerimiz var ve demo kaydımız var. Bizi dinleyenler ve sevenler var. buna da şüpe yok. İstersen forumu oku o aynı arkadaşlardan eleştirilerde almıştık. Şimdi benim anlayamadığım şey başkalarının söylediği laflar size çok mu koyuyor. Hayret birşey ya sadece eleştiri yapmakla kalamıoyrmusun? illa araya bir laf sokuşturacaksınız. Bende kaotiki çok iyi bir grup olarak görüyordum çünkü kullağıma öyle gelmişti ancak dinledim ve uyumaktan başka birşey yapmadım ve sana garanti verebilirimki o mekanda bulunan insanların yarısından fazlasıda aynı duyguya kapılmıştırlar. Herkesin belli bir tarzı vardır seven sever. Ben sahnede sarhoştum farkına vardın mı varmadın mı bilmem. Okumak zorundaydım şarkıları çünkü aklıma gelmedi.

herneyse boş şeylerle uğraşıyorum ama kısa ve öz olarak sana şunu söylüyorum başkalarına söylediğim gibi, başkalarının Pokerhead hakkında düşündükleri kimse sorgulama hakkı yoktur. Adam gibi kendi düşüncelerinizi söyliyeceksiniz söyleyin. Öbür türlü sadece insanı agresifleştirirsiniz ve tatsızlık çıkartırsınız bu da hoş değil. Burda sonuçta hepimiz amatörüz.

Saygılar

Pokerhead vokal
 
Geri
Üst